NBA

Μικρό ρίσκο, μεγάλο potential με Φουλτζ για τους Μάτζικ

Μικρό ρίσκο, μεγάλο potential με Φουλτζ για τους Μάτζικ
AP PHOTO/MATT SLOCUM

Πόιντ γκαρντ έψαχναν οι Μάτζικ και τον βρήκαν στο πρόσωπο του Μαρκέλ Φουλτζ (νούμερο 1 στο Draft του 2017). Δείτε τι έστειλε η ομάδα του Ορλάντο στους Σίξερς για τον νεαρό άσο.

Ενάμιση χρόνο μετά την επιλογή του στο νούμερο 1 του NBA Draft 2017, ο Μαρκέλ Φουλτζ αποχαιρέτησε τους Σίξερς οι παράγοντες των οποίων τον έστειλαν στους Μάτζικ για να πάρουν πίσω τον Τζόναθον Σίμονς, ένα draft pick πρώτου και ένα draft pick δεύτερου γύρου.

Ο Φουλτζ έπαιξε μόλις 14 ματς πέρυσι και 19 φέτος πριν αντιμετωπίσει έναν σοβαρό τραυματισμό στον ώμο που τον κρατά ακόμη εκτός δράσης, πρόλαβε όμως να δείξει θετικά στοιχεία και να γράψει μέσους όρους 7.7 πόντων, 3.4 ριμπάουντ και 3.4 ασίστ ανά 20.6 λεπτά συμμετοχής.

Ο Σίμονς, από την άλλη, έχει συμβόλαιο 5.700.000 δολαρίων για τη σεζόν 2019/20, μπορεί όμως να αποδεσμευθεί με ένα μικρό ποσό που φτάνει το ένα εκατομμύριο. Ο 29χρονος γκαρντ είχε πέρυσι 13.9 πόντους, 3.5 ριμπάουντ και 2.5 ασίστ ανά 29.4 λεπτά συμμετοχής, φέτος όμως δεν είναι εξίσου καλός και χρειαζόταν κι αυτός μια αλλαγή σκηνικού, με τους Σίξερς να γεμίζουν ακόμη περισσότερο τον πάγκο τους εν όψει των playoffs.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ