NBA

Μια ατάκα του Γιάννη Αντετοκούνμπο "έδειξε" το μέλλον του

Μια ατάκα του Γιάννη Αντετοκούνμπο "έδειξε" το μέλλον του
AP PHOTO/AARON GASH

Ενάμιση χρόνο πριν οι Μπακς του προσφέρουν πρόωρη επέκταση συμβολαίου, ο Γιάννης Αντετοκούνπο έδωσε την ατάκα που ήθελαν να ακούσουν οι παράγοντες του Μιλγουόκι από εκείνον.

Ο Μάικ Μπουντενχόλζερ τον αποκαλεί "νέο Τιμ Ντάνκαν" , η ομάδα του έχει το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ, ο ίδιος είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του MVP της κανονικής περιόδου, ο κόσμος γεμίζει το νεόδμητο Fiserv Forum και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έχει αυτή τη στιγμή ούτε μισό λόγο για να αποχωρήσει από το Μιλγουόκι.

Ο ηγέτης των Μπακς διανύει την έκτη σεζόν της επαγγελματικής του καριέρας και μια στιγμή στη χθεσινή προπόνηση δείχνει πολλά για τον τρόπο που σκέφτεται εν όψει του καλοκαιριού του 2020 που θα κληθεί να υπογράψει πρόωρη επέκταση. Αυτή την επέκταση που όπως σας είχε αναλύσει προ ολίγων εβδομάδων το Sport24.gr θα είναι η μεγαλύτερη που θα έχει υπάρξει στην ιστορία της Λίγκας -μέχρι την επόμενη.

Τι συνέβη, λοιπόν, στη χθεσινή προπόνηση πριν την εντός έδρας αναμέτρηση με τους Ιντιάνα Πέισερς; Οι λίγοι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ των Μπακς είχαν αποχωρήσει από το προπονητικό κέντρο της ομάδας, μόλις δύο έμειναν να κάνουν ερωτήσεις στον Γιάννη και ένας εξ' αυτών ήταν ο Σαμ Άμικ του Athletic. Εκείνος τον ρώτησε πως του φαίνεται που ζει και εργάζεται σε μια τόσο ήσυχη πόλη, με τον Αντετοκούνμπο να του απαντά με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

" Το λατρεύω! Είναι εκπληκτικό που μπορώ να δουλεύω σε αυτή την ησυχία, διότι είμαι ένας άνθρωπος που κρατάει χαμηλό προφίλ. Ξέρω ότι όταν είσαι καλός, έχεις εξαιρετική ομάδα και κερδίζεις σε αυτή την Λίγκα, τότε η προσοχή στρέφεται σε εσάς. Παρόλα αυτά, προτιμώ να έχω ήσυχες μέρες σαν κι αυτή" είπε ο 24χρονος φόργουορντ, που λατρεύει το Μιλγουόκι και έχει δηλώσει πολλάκις στο παρελθόν ότι δεν αισθάνεται άνετα σε μεγαλουπόλεις όπως η Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ