NBA

Εκπληκτικό κοπλιμέντο του Μπουντενχόλζερ: "Ο Γιάννης είναι ο νέος Ντάνκαν"

Milwaukee Bucks head coach Mike Budenholzer talks to forward Giannis Antetokounmpo (34), guard Eric Bledsoe (6), Milwaukee Bucks forward Khris Middleton (22) and Milwaukee Bucks guard Pat Connaughton (24) during a break in the action against the Charlotte Hornets in the second half of an NBA basketball game in Charlotte, N.C., Monday, Nov. 26, 2018. Charlotte won 110-107. (AP Photo/Nell Redmond)
Milwaukee Bucks head coach Mike Budenholzer talks to forward Giannis Antetokounmpo (34), guard Eric Bledsoe (6), Milwaukee Bucks forward Khris Middleton (22) and Milwaukee Bucks guard Pat Connaughton (24) during a break in the action against the Charlotte Hornets in the second half of an NBA basketball game in Charlotte, N.C., Monday, Nov. 26, 2018. Charlotte won 110-107. (AP Photo/Nell Redmond) AP

Ο Μάικ Μπουντενχόλζερ έζησε για δύο δεκαετίες στους Σαν Αντόνιο Σπερς και μετά από μισή σεζόν στους Μπακς δήλωσε πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συμπεριφέρεται όπως συμπεριφερόταν ο Τιμ Ντάνκαν.

Το καλοκαίρι του 2018 ενημέρωσε τους ιδιοκτήτες των Μπακς πως ενδιαφερόταν για την καλύτερη διαθέσιμη θέση στο ΝΒΑ, τους συνάντησε στην Νέα Υόρκη και έγινε ο νέος προπονητής της ομάδας του Μιλγουόκι.

Μία μέρα μετά, έτρωγε πρωινό με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Κρις Μίντλετον και λίγους μήνες αργότερα ο Μάικ Μπουντενχόλζερ έχει βοηθήσει τα Ελάφια να βρεθούν στην κορυφή του ΝΒΑ, να έχουν το καλύτερο ρεκόρ στη Λίγκα, να παίζουν όμορφο μπάσκετ και να απολαμβάνουν κάθε αγώνα στη νέα τους έδρα, το Fiserv Forum.

Ο Μπουντενχόλζερ έχει "κουμπώσει" άψογα με το υλικό που διαχειρίζεται, έχει μοιράσει ξεκάθαρους ρόλους και πλέον ξέρει τι μπορεί να πάρει από κάθε αθλητή του. Αυτό που είπε, όμως, για τον Greek Freak σε δηλώσεις του στην προπόνηση πριν τον εντός έδρας αγώνα με τους Ιντιάνα Πέισερς, είναι πραγματικά εκπληκτικό.

" Σαν προσωπικότητα, μοιάζει πολύ με τον Τιμ Ντάνκαν. Σαν συμπαίκτης, είναι ίδιος με εκείνον!" δήλωσε ο head coach των Μπακς, που πέρασε δύο δεκαετίες στους Σαν Αντόνιο Σπερς δίπλα στον Γκρεγκ Πόποβιτς, πριν μετακομίσει στους Ατλάντα Χοκς και γνωρίζει όσο λίγοι ποιος πραγματικά είναι και τι πραγματικά πρόσφερε στο άθλημα ο TD.

" Είναι σπουδαίος συμπαίκτης, είναι τόσο ταπεινός, αλλά και πεινασμένος ταυτόχρονα. Είναι ταπεινός όμως θέλει να γίνει σπουδαίος και θέλει την ίδια στιγμή να είναι σπουδαία και η ομάδα του. Όλα αυτά είναι χαρακτηριστικά που τα είχε και ο Τίμ Ντάνκαν, ένας τύπος που λάτρευαν οι συμπαίκτες του. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με τον Γιάννη" πρόσθεσε ο Μπουντενχόλζερ, όπως μετέφερε στο κείμενό του για το Athletic ο δημοσιογράφος Σαμ Άμικ.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ