NBA

Μαρίνκοβιτς: "Να γίνω κάτοικος Σακραμέντο"

Μαρίνκοβιτς: "Να γίνω κάτοικος Σακραμέντο"

Ο Βάνια Μαρίνκοβιτς είδε τους Σακραμέντο Κινγκς να τον επιλέγουν στο Νο.60 του NBA draft 2019 και στόχος του είναι να συνεχίσει την παράδοση των Σέρβων στη συγκεκριμένη ομάδα, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του.

Ο Βάνια Μαρίνκοβιτς είναι από τις περιπτώσεις που απασχολούν τον Ολυμπιακό, όπως έχετε διαβάσει στο Sport24.gr. Πριν από μερικές ώρες, όμως, τα δεδομένα άλλαξαν, καθώς οι Σακραμέντο Κινγκς επέλεξαν τον Σέρβο στο Νο.60 του NBA draft 2019.

" Είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα. Είμαι χαρούμενος και ικανοποιημένος που είδα και άκουσα το όνομα μου στο NBA draft", ανέφερε ο Μαρίνκοβιτς σε δηλώσεις του στη "Novosti"

"Το Σακραμέντο είναι η ομάδα για την οποία το μπασκετικό κοινό της Σερβίας έμενε ξύπνιο και τώρα, λόγω της επόμενης γενιάς των Μπογκντάνοβιτς και Μπιέλιτσα ο κόσμος είναι έτοιμος να ξενυχτήσει ξανά. Λόγω αυτού του γεγονότος είμαι πολύ χαρούμενος που οι Κινγκς με επέλεξαν και θα προσπαθήσω να συνεχίσω την παράδοση και να γίνω κάτοικος Σακραμέντο", συμπλήρωσε.

Για τονίσει κλείνοντας πως: " Πρέπει να πάμε όμως βήμα βήμα. Περιμένω από τους Σακραμέντο Κινγκς να με καλέσουν, προκειμένου να πληροφορηθώ για τα πλάνα τους. Υπάρχει ακόμα η Εθνική ομάδα και γενικά θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον καλοκαίρι".

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ