NBA

Ντίβατς: "Είμαι πολύ αισιόδοξος για τον Μαρίνκοβιτς"

Ντίβατς: "Είμαι πολύ αισιόδοξος για τον Μαρίνκοβιτς"
(AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI)

Ο Βάνια Μαρίνκοβιτς έγινε pick από τους Σακραμέντο Κινγκς στο Νο.60 και ο Βλάντε Ντίβατς μίλησε για το μέλλον του Σέρβου σούτινγκ γκαρντ.

Ο Βάνια Μαρίνκοβιτς έζησε μία μοναδική στιγμή, όταν άκουσε το όνομα του στη διαδικασία του NBA draft 2019. Οι Σακραμέντο Κινγκς επέλεξαν στο Νο.60 τον Σέρβο γκαρντ, ο οποίος αρέσει στον Ολυμπιακό, όπως έχετε διαβάσει στο Sport24.gr.

Λίγο μετά το τέλος της διαδικασίας, ο GM των Κινγκς, Βλάντε Ντίβατς, υπογράμμισε πως: " Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης. Τον γνωρίζω εδώ και καιρό. Έρχεται από ένα πολύ καλό μπασκετικό πρόγραμμα. Κι ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς ήρθε από εκεί. Πολλοί παίκτες από το συγκεκριμένο πρόγραμμα έρχονται στο ΝΒΑ και είμαι αισιόδοξος πως κι ο Βάνια θα γίνει παίκτης ΝΒΑ. Έχει μπασκετική ευφυία και είναι πολύ καλός σουτέρ".

Επίσης, ξεκαθάρισε ότι: " Είναι μία σπουδαία στιγμή για τους συγκεκριμένους παίκτες, καθώς τους έχει επιλέξει ομάδα από το ΝΒΑ. Παράλληλα, όμως, έχουν πολλή δουλειά μπροστά τους. Πρέπει να κερδίσουν μία θέση και ο coach Λουκ Γουόλτον θα είναι αυτός που θα πάρει την τελική απόφαση".

(AP Photo/David Zalubowski)

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ