NBA

ΜακΚόλουμ: "Είμαι καρχαρίας"

ΜακΚόλουμ: "Είμαι καρχαρίας"
Kevin C. Cox/Pool Photo via AP KEVIN C. COX/POOL PHOTO VIA AP

Ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ έκανε μία τρομερή δήλωση μετά το ρεσιτάλ του στη νίκη των Μπλέιζερς επί των Γκρίζλις, λέγοντας ότι είναι καρχαρίας και πάντα θα βρίσκει τρόπο να προσφέρει στην ομάδα του.

Το άστρο του Σι Τζέι ΜακΚόλουμ έλαμψε στη νίκη των Μπλέιζερς με 126-122 επί των Γκρίζλις, αφού σημείωσε 14 από τους 29 πόντους του στην τέταρτη περίοδο. Και όλα αυτά ενώ παίζει με κάταγμα σε σπόνδυλο στη μέση του. Μετά τον αγώνα λοιπόν ο σταρ των Μπλέιζερς είχε κάτι να πει.

Με αρκετό κόσμο να τον επαινεί για την απόδοσή του, ο ΜακΚόλουμ ήταν ξεκάθαρος σχετικά με τον τρόπο σκέψης του. " Πάντα έλεγα ότι είμαι καρχαρία, πρέπει να είσαι δολοφόνος" δήλωσε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει στην συνέχεια:

" Όποιες και αν είναι οι συνθήκες, πάντα έλεγα στον κόσμο ότι 'μην ανησυχείτε για εμένα, πάντα θα βρίσκω τρόπο για να φάω'. Και αυτό έκανα πάντα. Έβρισκα τρόπο να φάω και να προσφέρω".

Κλείνοντας, ο γκαρντ των Μπλέιζερς τόνισε ότι αυτή είναι η φιλοσοφία ζωής του, η οποία τον οδηγεί τόσα χρόνια: " Αυτή τη νοοτροπία πρέπει να έχει κάποιος, γιατί αν δεν σκοτώσεις θα σε σκοτώσουν. Θα σε καταστρέψουν - προφανώς μιλώντας μεταφορικά. Αν δεν σκέφτεσαι έτσι θα πρέπει να μαζέψεις τις βαλίτσες σου και να πας σπίτι σου".

Kevin C. Cox/Pool Photo via AP

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ