NBA

Λέοναρντ όπως Τζόρνταν, Κόμπι και ΛεΜπρον

Λέοναρντ όπως Τζόρνταν, Κόμπι και ΛεΜπρον
AP Photo/Joel Auerbach AP PHOTO/JOEL AUERBACH

Ο Καγουάι Λέοναρντ ήταν ο κορυφαίος παίκτης στην τρίτη νίκη των Ράπτορς επί των Γουόριορς στους τελικούς του ΝΒΑ και με τη συγκεκριμένη επίδοση των 36 πόντων έβαλε το όνομα του δίπλα σε αυτά θρύλων του μπάσκετ.

Οταν οι Τορόντο Ράπτορς αποκτούσαν τον Καγουάι Λέοναρντ από τους Σαν Αντόνιο Σπερς, ήθελαν να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται. Πλέον, βρίσκονται μόλις μία νίκη μακριά από το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας τους, κάτι που εν πολλοίς οφείλεται στον Λέοναρντ.

Στο Game 4 της σειράς με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, ο Λέοναρντ έγραψε 36 πόντους και 12 ριμπάουντ. Ήταν το 8ο εκτός έδρας παιχνίδι στη φετινή postseason που ο φόργουορντ των Ράπτορς σημειώνει 30+ πόντους. Κάτι ανάλογο έχουν πετύχει ο Κόμπι Μπράιαντ και ο ΛεΜπρον Τζέιμς, με τον πρώτο μάλιστα να είναι ο μοναδικός που έχει 9 εκτός έδρας ματς με 30άρες στα playoffs.

Συνολικά, αυτό ήταν το 14ο ματς του Λέοναρντ στη φετινή postseason με 30+ πόντους. Κάπως έτσι, κατάφερε να μπει σε ένα κλειστό κλαμπ όπου πέρα από τους Κόμπι Μπράιαντ και ΛεΜπρον Τζέιμς που αναφέραμε, υπάρχουν ακόμα θρυλικά ονόματα όπως αυτό του Μάικλ Τζόρνταν, του Χακίμ Ολάζουον και του Άλεν Άιβερσον.

(AP Photo/Joel Auerbach)



TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ