NBA

Λέοναρντ: "Μόνοι μας θαφτήκαμε στην τρύπα του -20"

Λέοναρντ: "Μόνοι μας θαφτήκαμε στην τρύπα του -20"
Kevin C. Cox/Pool Photo via AP KEVIN C. COX/POOL PHOTO VIA AP

Τα λάθη που έκαναν οι Λος Άντζελες Κλίπερς, τα οποία τους "έθαψαν" νωρίς στο -20 αναγνώρισε ο Κουάι Λέοναρντ ως κύριο λόγο της ήττας από τους Ντένβερ Νάγκετς στο Game 2.

Οι Κλίπερς εμφάνισαν εντελώς διαφορετικό πρόσωπο στο Game 2 με τους Νάγκετς, γνωρίζοντας την ήττα με 101-110, με την σειρά πλέον να βρίσκεται στο 1-1.

Το Ντένβερ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα του Κουάι Λέοναρντ, ο οποίος μάλιστα βρέθηκε σε κακή μέρα, με αποτέλεσμα να σημειώσει λιγότερους από 20 πόντους σε αγώνα playoffs μετά από 15 παιχνίδια.

Μάλιστα, οι Νάγκετς πήραν προβάδισμα άνω των 20 πόντων (31-54 στη δεύτερη περίοδο), το οποίο οι Κλίπερς δεν μπόρεσαν ποτέ να ανατρέψουν. Σε αυτό ακριβώς στάθηκε ο Κουάι Λέοναρντ στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα:

"Ήταν πιο επιθετικοί στα double teams, μπλόκαραν τις διεισδύσεις μας στη ρακέτα τους. Δεν βγάλαμε κάποιες εύκολες φάσεις στην αρχή και από εκεί και πέρα δεν είχαμε απάντηση. Πήγαμε σε πολύ παιχνίδι απομόνωσης.

Βασικά, μόνοι μας βάλαμε τους εαυτούς μας στην τρύπα του -20. Όταν είσαι πίσω με τέτοια διαφορά, είναι πολύ δύσκολο να επανέλθεις στο παιχνίδι. Ειδικά στα playoffs. Και οι δύο ομάδες θέλουν να κερδίσουν. Βασικά ήταν αυτό, δεν μπορούσαμε να βάλουμε τα σουτ γιατί έκαναν εξαιρετική δουλειά."

Σε κάθε περίπτωση, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η αντίδραση τόσο του Λέοναρντ, όσο και των Κλίπερς γενικότερα στο Game 3 της Τετάρτης (8/6, 04:00).

Kevin C. Cox/Pool Photo via AP

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ