NBA

Λέοναρντ: Διακόπηκε σερί 15 αγώνων με +20 πόντους στα playoffs

Λέοναρντ: Διακόπηκε σερί 15 αγώνων με +20 πόντους στα playoffs
AP Photo/Ashley Landis, Pool AP PHOTO/ASHLEY LANDIS, POOL

Στην ήττα των Κλίπερς από τους Νάγκετς στο Game 2 της σειράς του δεύτερου γύρου ο Κουάι Λέοναρντ σημείωσε για πρώτη φορά λιγότερους από 20 πόντους έπειτα από 15 σερί παιχνίδια.

Κάποια στιγμή θα γινόταν και αυτό. Το... ρομπότ Κουάι Λέοναρντ θα βραχυκύκλωνε, έστω για ένα παιχνίδι. Αυτό το παιχνίδι έμελλε να είναι το Game 2 της σειράς των Κλίπερς με τους Νάγκετς, στη νίκη του Ντένβερ με 110-101.

Ο σταρ των Κλίπερς βρέθηκε σε κάκιστη μέρα σε αυτό τον αγώνα, με αποτέλεσμα να ολοκληρώσει το παιχνίδι έχοντας μόλις 13 πόντους με 4/17 σουτ (0/3 τρίποντα) και 5/7 βολές, ενώ είχε ακόμα 10 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 4 λάθη και 3 κλεψίματα.

Κάπως έτσι, μπήκε τέλος σε έναν εντυπωσιακό σερί 15 αγώνων playoffs με +20 πόντους που έχτισε ο Λέοναρντ, το οποίο ξεκίνησε στην περσινή postseason με την φανέλα των Ράπτορς. Συγκεκριμένα, η τελευταία φορά που είχε σημειώσει λιγότερους από 20 πόντους ήταν στο Game 4 των τελικών της Ανατολής κόντρα στους Μπακς, όταν έμεινε στους 19 πόντους στη νίκη της ομάδας του με 120-102.

Εξίσου ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι ο Λέοναρντ είχε σημειώσει τουλάχιστον 15 πόντους στα 47 τελευταία του παιχνίδια στα playoffs, σε ακόμα ένα σερί που διακόπηκε στην ήττα από των Νάγκετς. Μένει πλέον να φανεί ποια θα είναι η αντίδραση του MVP των περσινών Τελικών του ΝΒΑ στο Game 3 της σειράς με το Ντένβερ.

AP Photo/Ashley Landis, Pool

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ