NBA

Λέικερς: Αμοιβαίο ενδιαφέρον με Ράσελ, θέλουν και Μπέβερλι, Σεθ Κάρι

Λέικερς: Αμοιβαίο ενδιαφέρον με Ράσελ, θέλουν και Μπέβερλι, Σεθ Κάρι
(AP PHOTO/MARY ALTAFFER)

Οι Λος Άντζελες Λέικερς ψάχνουν για αξιόπιστες λύσεις, προκειμένου να γεμίσουν το ρόστερ τους και δεν είναι απίθανο να εμπιστευτούν εκ νέου τον Ντι Αντζελο Ράσελ. Στο στόχαστρο και οι Μπέρβελι, Σεθ Κάρι.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς απέκτησαν τον Άντονι Ντέιβις, φρόντισαν να δημιουργήσουν χώρο για να μπορέσουν να υπογράψουν τουλάχιστον ακόμα έναν παίκτη πρώτης γραμμής και πλέον έχουν ξεκινήσει να ψάχνουν για αξιόπιστες λύσεις, προκειμένου να φτιάξουν ένα ρόστερ ικανό να τους οδηγήσει στην κορυφή.

Ένας από τους βασικούς τους στόχους είναι ο Ντι Αντζελο Ράσελ. Με τον Καϊρί Ίρβινγκ να οδεύει οριστικά προς τους Μπρούκλιν Νετς, ο Ράσελ θα αναζητήσει αλλού το μέλλον του. Κυκλοφόρησαν κάποια δημοσιεύματα που αναφέρουν πως ο καλός του φίλος, Άντονι Τάουνς, προσπαθεί να τον πείσει να μετακομίσει στους Τίμπεργουλβς, ωστόσο φαίνεται πως το φαβορί είναι οι Λέικερς.

Όπως έκανε γνωστό ο Έιντριαν Βονιαρόφσκι, οι Λέικερς ετοιμάζουν συνάντηση με τον Ράσελ μόλις ανοίξει επίσημα η free agency και μάλιστα το ενδιαφέρον είναι αμοιβαίο. Συνεπώς, μόνο απίθανο δεν είναι ο 23χρονος γκαρντ να επιστρέψει στο Λος Άντζελες (σ.σ. ήταν Νο.2 στο ΝΒΑ draft 2015 και έπαιξε δύο σεζόν με τους Λέικερς).

Τη σεζόν που τελείωσε ο Ράσελ (1.96 μέτρα) είχε 21.1 πόντους και 7 ασίστ κατά μέσο όρο.

Από εκεί και πέρα, οι Λέικερς ενδιαφέρονται για τις περιπτώσεις των Πάτρικ Μπέβερλι και Σεθ Κάρι. Ο πρώτος (30 ετών, 1.85 μέτρα) μέτρησε φέτος 7.6 πόντους, 5 ριμπάουντ και 3.8 ασίστ κατά μέσο όρο με τους Κλίπερς και διακρίνεται για τις αμυντικές του ικανότητες, ενώ ο δεύτερος (28 ετών, 1.88 μέτρα) είχε 7.9 πόντους με 45% στα τρίποντα ως παίκτης των Μπλέιζερς και δεδομένα μπορεί να δώσει λύσεις με το καλό του σουτ. Αμφότεροι είναι unrestricted free agents.

(AP Photo/Mary Altaffer)

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ