NBA

Ο Ιρβινγκ αποφάσισε: Πάει στο Μπρούκλιν!

Ο Ιρβινγκ αποφάσισε: Πάει στο Μπρούκλιν!
AP Photo/Matt Slocum AP PHOTO/MATT SLOCUM

Ο Καϊρί Ιρβινγκ θα συναντηθεί απόψε με τους Νετς, αλλά σύμφωνα με το ESPN το έχει πάρει ήδη απόφαση. Θα πάει στο Μπρούκλιν με τετραετές συμβόλαιο 141 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η Free Agency του ΝΒΑ ανοίγει τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (1/7, 01:00) και ο Καϊρί Ιρβινγκ αναμένεται να είναι ένας από τους πρώτους παίκτες που θα έχουν συμφωνία στα χέρια τους. Βλέπετε, ο "uncle Drew" το έχει ήδη αποφασίσει. Θα πάει στο Μπρούκλιν, το οποίο του έχει τάξει τετραετές μάξιμουμ συμβόλαιο αξίας 141 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με το ESPN.

Η απόκτηση του Ιρβινγκ είναι βέβαια απλά το πρώτο βήμα στο σχέδιο των Νετς, οι οποίοι ελπίζουν πλέον να προσελκύσουν και τον Κέβιν Ντουράντ, που είναι άλλωστε και ο μεγάλος στόχος τους αυτό το καλοκαίρι. Οι Νετς είναι μία από τις τέσσερις ομάδες με τις οποίες σκοπεύει να μιλήσει μέσα στην εβδομάδα ο "K.D.", μαζί με τους Νιου Γιορκ Νικς, τους Λ.Α. Κλίπερς και τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Την σεζόν που πέρασε, την δεύτερη μετά την μετακόμισή του στην Βοστώνη από το Κλίβελαντ, ο Ιρβινγκ είχε 23,8 πόντους, 7 ριμπάουντ και 6,9 ασίστ κατά μέσο όρο, ωστόσο η χρονιά μόνο επιτυχημένη δεν ήταν και το διαζύγιο των δύο πλευρών ήταν αναμενόμενο εδώ και πολλούς μήνες. Πολύ πριν καν ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος.

ΤΕΛΟΣ Ο ΡΑΣΕΛ

Παρεμπιπτόντως, παρελθόν από το Μπρούκλιν θα πρέπει να θεωρείται ο Ντι Άντζελο Ράσελ. Μετά την προσθήκη του Ιρβινγκ ο Ράσελ μοιάζει περιττός στους Νετς, οι οποίοι σκοπεύουν να τον αφήσουν ελεύθερο (είναι restricted free agent), προκειμένου να βρει την επόμενη ομάδα του. Σύμφωνα με το ESPN, πάντως, δεν αποκλείεται και η περίπτωση του sign and trade, με τους Λέικερς και τους Τίμπεργουλβς να θεωρούνται δύο πιθανοί προορισμοί.

Photo credits: AP Photo/Matt Slocum

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ