NBA

Η λίστα του Κέβιν Ντουράντ για την Free Agency

Η λίστα του Κέβιν Ντουράντ για την Free Agency
AP Photo/Nick Wass AP PHOTO/NICK WASS

Τέσσερις ομάδες αναμένεται να διεκδικήσουν τον Κέβιν Ντουράντ στην Free Agency. Τόσες είναι αυτές με τις οποίες αποφάσισε να συναντηθεί ο "K.D.".

Ο Κέβιν Ντουράντ δεν έχει αποφασίσει ακόμα σε ποια ομάδα θα υπογράψει συμβόλαιο αυτό το καλοκαίρι, έχει ξεχωρίσει όμως τις τέσσερις υποψήφιες, αυτές δηλαδή με τις οποίες σκοπεύει να συναντηθεί στη Νέα Υόρκη μόλις ανοίξει η Free Agency του ΝΒΑ (1/7, 01:00 ώρα Ελλάδας). Στην λίστα του έχει λοιπόν τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, τους Λ.Α. Κλίπερς, τους Μπρούκλιν Νετς και τους Νιου Γιορκ Νικς σύμφωνα με το ESPN.

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, η απόφαση του Ντουράντ μάλλον θα ανακοινωθεί την μεθεπόμενη εβδομάδα, δηλαδή μετά τις 7 Ιουλίου. Ο 31χρονος σούπερ σταρ ενδεχομένως να μιλήσει και με άλλες ομάδες στην πορεία, εντούτοις όλα δείχνουν ότι μία εκ των προαναφερθέντων τεσσάρων θα τον κερδίσει στο τέλος, με τους Νετς να θεωρούνται προς το παρόν το φαβορί.

Ο "Κ.D." εγκαταστάθηκε στη Νέα Υόρκη μετά το τέλος των Τελικών. Εκεί υποβλήθηκε στην εγχείρηση μετά την ρήξη αχίλλειου τένοντας που υπέστη στον πέμπτο τελικό με το Τορόντο και εκεί σκοπεύει να περάσει όλο το καλοκαίρι και να κάνει την αποθεραπεία του.

Προ ημερών ο Ντουράντ έκανε opt-out από το προηγούμενο συμβόλαιό του , αφήνοντας στο τραπέζι 31,5 εκατομμύρια δολάρια. Καταπώς φαίνεται, πάντως, παρά τον σοβαρό τραυματισμό του , τον Ιούλιο θα τον περιμένει ένα μάξιμουμ συμβόλαιο, όποια κι αν είναι η ομάδα που θα επιλέξει να συνεχίσει την καριέρα του...

Photo credits: AP Photo/Nick Wass

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ