NBA

ΛαΒίν: "Αν συνεχίσω να παίζω έτσι, δεν υπάρχει λόγος να μην γίνω All Star"

ΛαΒίν: "Αν συνεχίσω να παίζω έτσι, δεν υπάρχει λόγος να μην γίνω All Star"
AP Photo/David Banks AP PHOTO/DAVID BANKS

Ο Ζακ ΛαΒίν δήλωσε ότι πέρυσι έπαιξε σαν All Star και πως αν συνεχίσει να παίζει έτσι δεν υπάρχει λόγος να μην κληθεί στο All Star Game της φετινής σεζόν.

Ο Ζακ ΛαΒίν έκανε σεζόν καριέρας την περίοδο 2018/19, ωστόσο δεν υπήρχε ούτε σαν... σκέψη όταν έφτασε η ώρα για τις κλήσεις στο All Star Game. Υπήρχε λόγος βέβαια για αυτό: Οι Μπουλς τελείωσαν την σεζόν με ρεκόρ 22-60. Φέτος ωστόσο ο νεαρός γκαρντ πιστεύει ότι όλα θα αλλάξουν.

Ο ΛαΒίν αναγνώρισε πως όσο οι Μπουλς δεν παίρνουν νίκες δεν γίνεται να γίνει All Star, πιστεύει όμως ότι αργά ή γρήγορα αυτό θα αλλάξει. " Όλα έχουν σχέση με τις νίκες. Αισθάνομαι ότι αν νικάμε και είμαστε σε καλή θέση, ο ουρανός είναι το όριο για εμένα" δήλωσε χαρακτηριστικά ο ΛαΒίν, για να προσθέσει:

" Πέρυσι είχα μία σεζόν επιπέδου All Star, αλλά είχαμε μόνο 22 νίκες, οπότε ξεχάστηκε αυτό. Έτσι γίνεται πάντα. Αν συνεχίσω να παίζω έτσι όμως, δεν υπάρχει λόγος να μην γίνω All Star ή να μην μπω σε μία από τις καλύτερες πεντάδες".

Με το All Star Weekend να επιστρέφει μάλιστα στο Σικάγο, ο ΛαΒίν άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να πάρει μέρος και στον διαγωνισμό καρφωμάτων, τον οποίο έχει ήδη κατακτήσει δύο φορές: " Θέλω να είμαι εκεί όλο το τριήμερο και αν τα πόδια μου είναι φρέσκα, προφανώς θα ήθελε να πάρω μέρος στον διαγωνισμό καρφωμάτων. Πρέπει όμως να κάνω αυτό που θα είναι καλύτερο για την ομάδα. Έχω ξαναβρεθεί σε αυτή την θέση, αλλά δεν έχω αγωνιστεί την Κυριακή (σ.σ τη μέρα του All Star Game), οπότε περιμένω να είμαι εκεί."

Την σεζόν 2018/19 ο ΛαΒίν είχε 23.7 πόντους, 4.7 ριμπάουντ, 4.5 ασίστ και 1 κλέψιμο μέσο όρο σε 35 λεπτά συμμετοχής.

AP Photo/David Banks

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ