ΜΠΑΣΚΕΤ

Κυρίαχος Γιόκιτς, οδηγεί τους Νάγκετς!

Denver Nuggets' Nikola Jokic of Serbia plays against the Minnesota Timberwolves in the second half of an NBA basketball game Wednesday, Nov. 21, 2018, in Minneapolis. (AP Photo/Jim Mone)
AP Photo/Jim Mone AP PHOTO/JIM MONE

Με τον Νίκολα Γιόκιτς να είναι απολαυστικός, οι Νάγκετς κέρδισαν με 126-118 τους Μάβερικς και παρέμειναν στην κορυφή της Δύσης!

Οι Νάγκετς εξακολουθούν να αγωνίζονται χωρίς τρεις βασικούς (Χάρις, Μπάρτον, Μίλσαπ), αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία! Αυτό φάνηκε και κόντρα στους Μάβερικς, τους οποίους υπέταξαν με 126-118 για να φτάσουν τις 4 σερί νίκες, βελτιώνοντας το ρεκόρ τους στο 21-9. Παρέμειναν έτσι στην κορυφή της Δύσης, συνεχίζοντας να εντυπωσιάζουν με την πορεία τους.

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα παιχνίδια τους, αυτή τη φορά οι Νάγκετς δεν στηρίχθηκαν στην άμυνά τους, αλλά στην επίθεσή τους. Βλέποντας ένα πιο... χαλαρό αμυντικά Ντάλας, το Ντένβερ απλώς αποφάσισε να εστιάσει στην άλλη πλευρά του παρκέ, θεωρώντας ότι έχει περισσότερες λύσεις από τους αντιπάλους του και δικαιώθηκε, αφού τελείωσε τον αγώνα με 7 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων!

Κορυφαίος όλων δεν ήταν άλλος από τον Νίκολα Γιόκιτς. Ο Σέρβος σέντερ ήταν απολαυστικός, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 32 πόντους, 16 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 3 κλεψίματα, σε μία τρομερή εμφάνιση. Από κοντά τον ακολούθησε σε απόδοση ο Τζαμάλ Μάρεϊ με 22 πόντους και 15 ασίστ (!), με τους Μόντε Μόρις και Τρέι Λάιλς να προσθέτουν από 16 πόντους.

Για τους Μάβερικς, ο Χάρισον Μπαρνς είχε 30 πόντους, με τον Λούκα Ντόντσιτς να ακολουθεί με 23 πόντους, 6 ριμπάουντ και 12 ασίστ και τον Γουέσλι Μάθιους να προσθέτει 14 πόντους.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Κυρίαχος Γιόκιτς, οδηγεί τους Νάγκετς!

AP Photo/Jim Mone

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ