NBA

Κοντά σε συμφωνία με τους Πέλικανς ο Ντάιρις Μπέρτανς

Κοντά σε συμφωνία με τους Πέλικανς ο Ντάιρις Μπέρτανς
EUROKINISSI

Ο Ντάιρις Μπέρτανς είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα για το ΝΒΑ, καθώς βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τους Νιου Ορλεανς Πέλικανς.

Μετά τον Ντάβις, ο πρεσβύτερος εκ των αδερφών Μπέρτανς ετοιμάζεται κι αυτός να παίξει στο ΝΒΑ . Ο Ντάιρις Μπέρτανς, παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο , βρίσκεται σύμφωνα με το ESPN σε "προχωρημένες συζητήσεις" με τους Πέλικανς και όπως όλα δείχνουν θα αφήσει πίσω του την ιταλική ομάδα και την EuroLeague για να περάσει την υπόλοιπη χρονιά στη Νέα Ορλεάνη.

Οι "Πελς" άνοιξαν ήδη μία θέση στο ρόστερ τους από το βράδυ της Τετάρτης, όταν άφησαν ελεύθερο τον Τιμ Φρέιζιερ αμέσως μετά την ήττα στο Λος Αντζελες από τους Λέικερς. Εφόσον ολοκληρωθεί η συμφωνία, ο 29χρονος Λετονός γκαρντ/φόργουορντ θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφική κίνηση του Ντάνι Φέρι, προσωρινού general manager της ομάδας.

Την τρέχουσα σεζόν ο Μπέρτανς έχει 6,4 πόντους σε 16,6 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο στην EuroLeague, σουτάροντας με ποσοστό 53,6% πίσω από την γραμμή των 6,75μ. Στα τελευταία δύο παιχνίδια της ιταλικής ομάδας, πάντως, έπαιξε μόνο 20 λεπτά συνολικά, οπισθοχωρώντας στο rotation του Σιμόνε Πιανιτζάνι.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ