NBA

Κλίπερς: Κράτησαν τον Μπέβερλι

Los Angeles Clippers guard Patrick Beverley (21) throws a ball at a fan during the second half of an NBA basketball game against the Dallas Mavericks in Dallas, Sunday, Dec. 2, 2018. Dallas won 114-110. Beverley was ejected from the game. (AP Photo/Michael Ainsworth)
AP Photo/Michael Ainsworth AP PHOTO/MICHAEL AINSWORTH

Παρά το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, ο Πάτρικ Μπέβερλι θα συνεχίσει να αγωνίζεται για λογαριασμό των Λος Άντζελες Κλίπερς, καθώς έφτασε σε νέα συμφωνία για τα επόμενα 3 χρόνια.

Αρκετές ήταν οι ομάδες που ενδιαφέρθηκαν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Πάτρικ Μπέβερλι. Ο άλλοτε γκαρντ του Ολυμπιακού (30 ετών, 1.85 μέτρα), μέτρησε φέτος 7.6 πόντους, 5 ριμπάουντ και 3.8 ασίστ κατά μέσο όρο, ωστόσο το βασικό του πλεονέκτημα είναι το πάθος που βγάζει στο παρκέ και οι αμυντικές του ικανότητες.

Οι Λέικερς ήταν μία από τις ομάδες που εξέτασαν "ζεστά" την περίπτωσή του, αλλά ο Μπέβερλι αποφάσισε να μείνει στους Κλίπερς.

Όπως αναφέρει ο Έιντριαν Βονιαρόφσκι, οι Λος Άντζελες Κλίπερς και ο Πάτρικ Μπέβερλι συμφώνησαν για τα τρία επόμενα χρόνια με συνολικές απολαβές 40 εκατ. δολάρια.

(AP Photo/Michael Ainsworth)

Διαβάστε εδώ όλες τις κινήσεις της πρώτης μέρας στην Free Agency 2019
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ