NBA

Κερ: "Ο Ντουράντ θα χάσει όλη την επόμενη σεζόν"

Κερ: "Ο Ντουράντ θα χάσει όλη την επόμενη σεζόν"
AP Photo/Mark J. Terrill AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Ο Στιβ Κερ επιβεβαίωσε αυτό που φοβόντουσαν όλοι, αφού μετά το Game 6 των τελικών του ΝΒΑ δήλωσε ότι ο Κέβιν Ντουράντ θα χάσει ολόκληρη την σεζόν 2019/20.

Ο Στιβ Κερ είπε αυτό που όλοι ήξεραν αλλά φοβόντουσαν να παραδεχθούν: Ο Κέβιν Ντουράντ θα χάσει ολόκληρη την σεζόν 2019/20 λόγω του τραυματισμού του (ρήξη αχίλλειου τένοντα).

Μπορεί στο παρελθόν να υπάρχουν παραδείγματα παικτών που επέστρεψαν στην δράση 7.5 μήνες μετά από παρόμοιο τραυματισμό , ωστόσο όπως φαίνεται ο Ντουράντ μάλλον θα ακολουθήσει ένα χρονοδιάγραμμα αντίστοιχο με αυτό του ΝτεΜάρκους Κάζινς, ο οποίος έμεινε σχεδόν έναν χρόνο εκτός δράσης πριν επιστρέψει.

" Αυτό που με νοιάζει είναι ότι ο Κέβιν Ντουράντ θα χάσει όλη την επόμενη σεζόν με ρήξη αχίλλειου τένοντα και ότι ο Κλέι Τόμπσον τραυματίστηκε στο γόνατο" δήλωσε σε μία αποστροφή του λόγου του ο Στιβ Κερ αναφερόμενος και στον τραυματισμό του Κλέι Τόμπσον μετά την ήττα των Γουόριορς στο Game 6 των τελικών από τους Ράπτορς ( 110-114 ), που είχε ως αποτέλεσμα να κατακτήσουν οι Καναδοί τον τίτλο.

Ακολούθως μάλιστα ο Κερ είπε με παράπονο: " Είναι βάναυσο. Είναι βάναυσο όλο αυτό που χρειάστηκε να διαχειριστούν αυτά τα παιδιά".

AP Photo/Mark J. Terrill

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ