NBA

Ιρβινγκ για τις 22 βολές του Γιάννη: "Γίνεται γελοίο"

Ιρβινγκ για τις 22 βολές του Γιάννη: "Γίνεται γελοίο"
AP Photo/Michael Dwyer AP PHOTO/MICHAEL DWYER

Ο Καϊρί Ίρβινγκ δεν μπορούσε να χωνέψει μετά το τέλος του αγώνα, ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εκτέλεσε 22 βολές. Δείτε τι είπε ο σούπερ σταρ των Σέλτικς (VIDEO).

Η Βοστώνη έμοιαζε ανήμπορη στον τρίτο αγώνα της σειράς να σταματήσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο με άλλο τρόπο εκτός του να κάνει φάουλ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο "Greek Freak" να εκτελέσει συνολικά 22 ελεύθερες βολές και να ευστοχήσει σε 16 εξ αυτών. Κάτι που δεν άρεσε προφανώς στον Καϊρί Ιρβινγκ...

" Ο τύπος έρχεται έξι συνεχόμενες φορές και κερδίζει βολές. Τι να κάνεις; Το σερί που ελπίζαμε να κάνουμε σε μία περίοδο σαν αυτήν, δεν έγινε ποτέ. Εκτέλεσε 22 βολές. Γίνεται γελοίο σε αυτό το σημείο. Χαμηλώνει τον ρυθμό του γαμ...νου αγώνα", είπε ο σούπερ σταρ των Σέλτικς αναφερόμενος στις βολές του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος έσπασε το ατομικό του ρεκόρ για προσπάθειες από την "γραμμή της φιλανθρωπίας" στα playoffs (20).

Ο Τζέισον Τέιταμ, από τη μεριά του, αρνήθηκε να σχολιάσει την διαιτησία, λέγοντας απλά: " Δεν σχολιάζω τις αποφάσεις των διαιτητών. Πρέπει να κρατήσω τα λεφτά μου". Ούτε ο Μπραντ Στίβενς ασχολήθηκε με την διαιτησία στις δηλώσεις του.

Δείτε το απόσπασμα των δηλώσεων του Καϊρί Ίρβινγκ:


Photo credits: AP Photo/Michael Dwyer
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ