ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η ιστορική γκάφα του Τραμπ που του στέρησε δισεκατομμύρια δολάρια

Η ιστορική γκάφα του Τραμπ που του στέρησε δισεκατομμύρια δολάρια

"Λυπάμαι τον κακόμοιρο που θα αγοράσει τους Ντάλας Κάουμποϊς" είχε δηλώσει ο Ντόναλντ Τραμπ το 1984, όταν η ομάδα του προσφέρθηκε σχεδόν... δωρεάν. Σήμερα, η αξία της αγγίζει τα 5 δις δολάρια.

Πέρασαν 35 χρόνια από τον Ιανουάριο του 1984, από την εποχή που ο Ντόναλντ Τραμπ αρνήθηκε να αγοράσει τους Ντάλας Κάουμποϊς αντί ενός ποσού που έφτανε τότε τα 50.000.000 δολάρια. Πέρασαν 35 χρόνια και ο νυν Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής φαίνεται όλο και πιο ανόητος όχι για την τότε απόφασή του, αλλά για τις δηλώσεις που είχε κάνει για τον οργανισμό που σύμφωνα με δημοσίευμα του Forbes έχει σήμερα (25/2/2019) αξία που αγγίζει τα 5.000.000.000 δολάρια!

" Λυπάμαι τον κακόμοιρο που θα αγοράσει τους Ντάλας Κάουμποις. Θα πρόκειται για ήττα για εκείνον, διότι ακόμη και αν η ομάδα κερδίζει, δεν θα γίνει και τίποτα. Κερδίζουν τόσα χρόνια. Αν χάσει όμως, κάτι που φαίνεται πιθανότερο επειδή έχουν ήδη προβλήματα, θα γίνει διάσημος λούζερ σε όλο τον κόσμο" είχε δηλώσει ο Τραμπ στους Νιου Γιορκ Τάιμς. Την ομάδα την είχε αγοράσει ο Τζέρι Τζόουνς αντί ενός ποσού που άγγιξε τα 140.000.000 δολάρια, ενώ οι Κάουμποϊς του NFL έχουν αξία μεγαλύτερη από τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και φυσικά απ' όλους τους οργανισμούς του ΝΒΑ που ακολουθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ