NBA

Γουόριορς: Σοκ με Λούνι, αγωνία για Τόμπσον ενόψει Game 3

Γουόριορς: Σοκ με Λούνι, αγωνία για Τόμπσον ενόψει Game 3
AP Photo/Nick Wass AP PHOTO/NICK WASS

Παγωμάρα στους Γουόριορς, αφού ο Κεβόν Λούνι τέθηκε εκτός τελικών, ενώ ο Κλέι Τόμπσον χαρακτηρίζεται ως αμφίβολος ενόψει του Game 3 των τελικών με τους Ράπτορς!

Χωρίς τον Κέβον Λούνι θα χρειαστεί να πορευτεί μέχρι το τέλος της σειρά των τελικών του ΝΒΑ το Γκόλντεν Στέιτ, ενώ ο Κλέι Τόμπσον είναι αμφίβολος ενόψει του Game 3 με τους Ράπτορς (6/6, 04:00, LIVE Blog από το Sport24.gr). Αυτό ανέφερε το ιατρικό ανακοινωθέν των "Πολεμιστών" που δεν μπορούν να πιστέψουν την ατυχία τους, αφού είδαν τους δύο παίκτες να τραυματίζονται στο Game 2 .

Όπως έγινε γνωστό, ο Λούνι υπέστη κάταγμα στο χονδρικό πλευρικό τόξο στο Game 2 (πρόκειται για ένα οστό που συνδέει τα πλευρά με το στέρνο) και θα μείνει εκτός δράσης επ' αόριστον, μικραίνοντας ακόμα περισσότερο το ροτέισον των ψηλών. Όσο για τον Τόμπσον, τελικά υπέστη τράβηγμα στον δικέφαλο του αριστερού ποδιού, επιβεβαιώνοντας έτσι τον Στιβ Κερ, ο οποίος μετά το Game 2 με το Τορόντο είχε δηλώσει πως ο τραυματισμός του All Star γκαρντ ήταν αρκετά σοβαρός .

Υπενθυμίζεται ότι το Γκόλντεν Στέιτ αγωνίζεται εδώ και σχεδόν ένα μήνα χωρίς τον Κέβιν Ντουράντ (θλάση στην δεξιά γάμπα - αμφίβολος για το Game 3), ενώ με πρόβλημα στην αριστερή γάμπα και στη μέση αγωνίζεται εδώ και μερικές εβδομάδες ο ήρωας του Game 2, Αντρέ Ιγκουοντάλα .

Με τον Λούνι εκτός δράσης, αναμένεται να αναβαθμιστεί ο ρόλος του Τζόρνταν Μπελ, ενώ πλέον είναι υποχρεωτικό να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής ο ΝτεΜάρκους Κάζινς, ο οποίος επέστρεψε στην δράση πριν από μία εβδομάδα, έπειτα από σοβαρό τραυματισμό στον τετρακέφαλο. Σε περίπτωση απουσίας του Τόμπσον πάντως τα πράγματα θα μπλέξουν για το Γκόλντεν Στέιτ, ειδικά αν απουσιάσει και ο Ντουράντ, αφού θα πρέπει να αλλάξει εντελώς το ροτέισον και να αυξηθεί ο χρόνος συμμετοχής των Κουίν Κουκ, Αλφόνζο ΜακΚίνι και Γιόνας Γερέμπκο.

AP Photo/Nick Wass

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ