NBA

Τραυματίστηκε ο Κλέι Τόμπσον, αγωνία στο Γκόλντεν Στέιτ

Τραυματίστηκε ο Κλέι Τόμπσον, αγωνία στο Γκόλντεν Στέιτ
AP Photo/Michael Conroy AP PHOTO/MICHAEL CONROY

Ο Κλέι Τόμπσον τραυματίστηκε και αποχώρησε στα μέσα της τέταρτης περιόδου του Game 2 των Ράπτορς με τους Γουόριορς, με το Γκόλντεν Στέιτ να είναι σε... αναμμένα κάρβουνα ενόψει του Game 3. Χτύπησε και ο Λούνι!

Οι Γουόριορς πήραν μία σπουδαία νίκη στο Game 2 των τελικών μέσα στο Τορόντο με 109-104 , ωστόσο αυτή η νίκη ήρθε με ένα διπλό τίμημα: Τους τραυματισμούς των Κλέι Τόμπσον και Κεβόν Λούνι.

Την αρχή έκανε ο Λούνι, ο οποίος τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο, όταν σε μία προσπάθειά του να σταματήσει στον Καγουάι Λέοναρντ έπεσε άτσαλα στο παρκέ και τραυματίστηκε σε μυ του στήθους του, με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί στο δεύτερο ημίχρονο.

Προς το παρόν δεν είναι ακόμα γνωστό αν αυτοί οι τραυματισμοί καθιστούν αμφίβολους τους δύο παίκτες για το Game 3, ωστόσο με τον Κέβιν Ντουράντ να παραμένει εκτός δράσης - αν και είναι πιθανό να αγωνιστεί στο Game 3 αν προλάβει να πάρει μέρος σε ομαδική προπόνηση - σίγουρα το Γκόλντεν Στέιτ δεν έχει την πολυτέλεια να βλέπει τους παίκτες του να τραυματίζονται και ειδικά τον Κλέι Τόμπσον.

Δείτε το VIDEO με τον τραυματισμό του Τόμπσον:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ