NBA

Γουόριορς: Προσφέρουν μάξιμουμ συμβόλαιο στον Τόμπσον

Γουόριορς: Προσφέρουν μάξιμουμ συμβόλαιο στον Τόμπσον
AP Photo/Nick Wass AP PHOTO/NICK WASS

Με τη φανέλα των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς αναμένεται να συνεχίσει να αγωνίζεται ο Κλέι Τόμπσον, καθώς οι "Πολεμιστές" είναι έτοιμοι να του προσφέρουν μάξιμουμ συμβόλαιο.

Μπορεί τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Κλέι Τόμπσον να αποχωρεί από τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς να ήταν αρκετά τις τελευταίες εβδομάδες, ωστόσο ο σουτέρ των "Πολεμιστών" αναμένεται να παραμείνει στην ομάδα με την οποία πανηγύρισε 3 πρωταθλήματα τα τελευταία 5 χρόνια. Κι αυτό διότι οι Γουόριορς σχεδιάζουν να προσφέρουν μάξιμουμ συμβόλαιο στον Τόμπσον, όπως αναφέρει ο Έιντριαν Βονιαρόφσκι.

Σύμφωνα με τον πάντα αξιόπιστο αναλυτή του ESPN, οι Γουόριορς θα προσφέρουν στον Τόμπσον συμβόλαιο διάρκειας 5 ετών αντί 190 εκατ. δολαρίων. Ουσιαστικά, θα δώσουν στον στον πολύπειρο σουτέρ αυτό που θέλει, καθώς όπως είχε γνωστό, σε διαφορετική περίπτωση ο Τόμπσον θα αναζητούσε το μέλλον του σε ομάδες όπως οι Λέικερς και οι Κλίπερς.

Φαίνεται, όμως, πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Στιβ Κερ, με τους Γουόριορς να του προσφέρουν μάξιμουμ συμβόλαιο μόλις ανοίξει η Free Agency.

(AP Photo/Nick Wass)

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ