NBA

Ο Τόμπσον θα κοιτάξει προς Λ.Α. εάν δεν του προσφέρουν max οι Γουόριορς

Ο Κλέι Τόμπσον με της φανέλα των Γουόριορς
Ο Κλέι Τόμπσον AP PHOTO/JEFF CHIU

Ο Κλέι Τόμπσον αναμένεται να εξετάσει την περίπτωση μετακόμισης στο γειτονικό Λος Άντζελες, εάν οι Γουόριορς δεν του προσφέρουν μάξιμουμ συμβόλαιο.

Αν υπάρχει ένας free agent των Γουόριορς που περιμένουν οι περισσότεροι να παραμείνει στην βάση του μετά το τέλος της Free Agency στο ΝΒΑ , αυτός είναι ο Κλέι Τόμπσον. Σύμφωνα με τους Λος Άντζελες Τάιμς, πάντως, αυτό δεν θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο στο Γκόλντεν Στέιτ, αφού ο σούτινγκ γκαρντ των Γουόριορς ενδέχεται να εξετάσει και δύο εναλλακτικές λύσεις: τους Λέικερς και τους Κλίπερς.

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, αυτό θα συμβεί εφόσον οι "Dubs" δεν προσφέρουν στον Τόμπσον μάξιμουμ συμβόλαιο 190 εκατομμυρίων δολαρίων για τα επόμενα πέντε χρόνια, κάτι που αναμένεται πάντως να κάνουν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι δύο ομάδες του Λος Άντζελες δεν πρόκειται να... σφυρίξουν αδιάφορα στην περίπτωση που ο Τόμπσον εκφράσει την επιθυμία να εξετάσει κι άλλες προτάσεις.

Οι μεν Κλίπερς έχουν μπόλικο χώρο στο σάλαρι καπ, προκειμένου να του προσφέρουν μάξιμουμ συμβόλαιο (και ακόμα μεγαλύτερο επιθετικό ρόλο), οι δε Λέικερς μπορούν πλέον να μπουν κι αυτοί δυναμικά στο παιχνίδι, από τη στιγμή που διαθέτουν πλέον 32 εκατομμύρια δολάρια για ξόδεμα μετά την χθεσινή ανταλλαγή με τους Γουίζαρντς.

Στο μεταξύ, με τις δύο ομάδες του Λ.Α. θα συναντηθεί μόλις σημάνει η ώρα για την έναρξη της Free Agency (1/7, 01:00 ώρα Ελλάδας) και ο Κοουάι Λέοναρντ. Ο "Klaw" θα μιλήσει τόσο με τους Λέικερς, όσο και με τους Κλίπερς, αφήνοντας για το τέλος τους Τορόντο Ράπτορς, σύμφωνα με το ESPN.

Photo credits: AP Photo/Jeff Chiu

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ