NBA

Γουίλιαμσον: "Αν ήταν στο χέρι μου θα είχα επιστρέψει πριν δύο εβδομάδες"

Γουίλιαμσον: "Αν ήταν στο χέρι μου θα είχα επιστρέψει πριν δύο εβδομάδες"
AP Photo/Steve Marcus AP PHOTO/STEVE MARCUS

Οι Πέλικανς αρνούνται ακόμα να δώσουν χρονοδιάγραμμα επιστροφής του Ζάιον Γουίλιαμσον, με τον ρούκι φόργουορντ να δείχνει ανυπόμονος, δηλώνοντας πως αν αποφάσιζε αυτός θα είχε ήδη κάνει το ντεμπούτο του.

Ο Ζάιον Γουίλιαμσον έκανε την πρώτη του προπόνηση με τους Πέλικανς μετά την επέμβαση που είχε υποβληθεί στο γόνατο πριν ξεκινήσει η σεζόν. Ανυπομονεί να πατήσει παρκέ. Με τους Πέλικανς όμως να αρνούνται να βάλουν ξεκάθαρο χρονοδιάγραμμα, το Νο1 του ΝΒΑ Draf 2019 δεν έκρυψε την στεναχώρια του.

" Έρχονται παιδιά και με παρακαλάνε να επιστρέψω και αυτό είναι χάλια, επειδή τους κοιτάζω και τους λέω 'όχι ακόμα μικρέ'. Τους λέω ότι δεν είμαι έτοιμος. Αν ήταν στο χέρι μου, θα είχα επιστρέψει πριν από δύο εβδομάδες".

Οι Πέλικανς εξακολουθούν να λένε ότι προτεραιότητα έχει η υγεία του Γουίλιαμσον, γύρω από τον οποίο θέλουν να χτίσουν την ομάδα του μέλλοντος. Ακριβώς επειδή έχουν στο μυαλό τους το μέλλον δεν θέλουν να πιέσουν καταστάσεις, με τον τεχνικό της ομάδας, Άλβιν Τζέντρι, να δηλώνει: " Ξέρω ότι είναι πολύ τυπικό αυτό που λέω, αλλά αλήθεια το βλέπουμε μέρα με τη μέρα το θέμα και βλέπουμε πόσο προοδεύει. Βλέπουμε τι συμβαίνει έπειτα από κάθε προπόνηση.

Όπως έχουμε πει πολλές φορές και θα το πούμε κι άλλες, θα παίξει όταν είναι η σωστή ώρα για αυτόν. Δεν ξέρω πότε θα συμβεί αυτό, αλλά ξέρω ότι κάνει πρόοδο και αυτό είναι το σημαντικότερο".

Όπως και να έχει, το ντεμπούτο του Γουίλιαμσον φαίνεται να πλησιάζει. Και ας μην ξέρει ακόμα κανείς πότε θα γίνει ακριβώς αυτό.

AP Photo/Steve Marcus

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ