ΜΠΑΣΚΕΤ

Γκρεγκ Πόποβιτς για τα τρίποντα: "Δεν είναι μπάσκετ αυτό. Ας το κάνουμε τσίρκο με πεντάποντα"!

San Antonio Spurs head coach Gregg Popovich directs his players during the first half of an NBA basketball game against the Indiana Pacers, Wednesday, Oct. 24, 2018, in San Antonio. (AP Photo/Eric Gay)
AP Photo/Eric Gay AP PHOTO/ERIC GAY

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς ξέσπασε εναντίον της νέας τάσης των ομάδων του ΝΒΑ και την... αγάπη τους για τα τρίποντα, λέγοντας ότι αυτό δεν είναι μπασκετ!

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς... απασφάλισε. Το ΝΒΑ μοιάζει... πιο τρελό από ποτέ και οι ομάδες να σπάνε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο με τον αριθμό τριπόντων που επιχειρούν σε κάθε αγώνα. Ο τεχνικός των Σπερς λοιπόν κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για αυτή τη νέα τάση της κορυφαίας λίγκας στον κόσμο - προφανώς και λόγω της διαστημικής εμφάνισης του Κλέι Τόμπσον όπου είχε 52 πόντους με 14/24 τρίποντα κόντρα στους Μπουλς - και ξέσπασε.

" Δεν είναι μπάσκετ αυτό. Ας έχουμε και τετράποντα. Ή πεντάποντα και να το κάνουμε διασκεδαστικό για τους φιλάθλους. Ας το κάνουμε τσίρκο!" απάντησε σχετικά ο Πόποβιτς, δείχνοντας για πολλοστή φορά την απέχθειά του για την πορεία που έχει πάρει το ΝΒΑ.

Στην συνέχεια μάλιστα δέχθηκε μία ακόμα ερώτηση που τον εκνεύρισε, σχετικά με το αν το παιχνίδι θα ήταν καλύτερο χωρίς τρίποντα, για να απαντήσει: " Τι είμαι; Θέλετε να βρω και την θεραπεία και τον καρκίνο;"

AP Photo/Eric Gay

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ