NBA

Γκάφα για... Shaqtin A' Fool από τον Μαρκ Γκασόλ!

Γκάφα για... Shaqtin A' Fool από τον Μαρκ Γκασόλ!

Ο Μαρκ Γκασόλ είχε μία... έμπνευση σε έναν αιφνιδιασμό των Ράπτορς στο Game 3 με τους Μπακς, αλλά δεν μπόρεσε να την κάνει πράξη, με αποτέλεσμα να προσφέρει μία φάση για το... Shaqtin A' Fool!

Ο Μαρκ Γκασόλ είναι ένας από τους πιο έξυπνους ψηλούς στην ιστορία του ΝΒΑ. Το μπασκετικό του Ι.Q και η σπάνια ικανότητά του στην πάσα τον κάνουν να ξεχωρίζει. Στο Game 3 των Ράπτορς με τους Μπακς όμως ( νίκη με 118-112 για το Τορόντο ) η εξυπνάδα του δούλεψε εναντίον του.

Στα μέσα της τρίτης περιόδου ο Ισπανός έτρεξε στον αιφνιδιασμό και πήρε την πάσα ενώ έκόβε προς το καλάθι. Βλέποντας ότι ήταν πιθανό να δεχθεί τάπα, θέλησε να βγάλει τη μπάλα στην γωνία στον Πασκάλ Σιάκαμ. Ενώ όμως ετοιμαζόταν να πασάρει, είδε ότι ο Νίκολα Μίροτιτς του έκλεισε αυτή την πάσα, οπότε σε δέκατα του δευτερολέπτου αποφάσισε να βγάλει την μπάλα στην περιφέρεια. Για κακή του τύχη ωστόσο, δεν ακολουθούσε κάποιος συμπαίκτης του, αλλά ο Έρικ Μπλέντσο, ο οποίος έκλεψε την μπάλα και έφτασε μέχρι το καλάθι των Ράπτορς, κερδίζοντας το φάουλ.

Δείτε το VIDEO:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ