NBA

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έτσι τσαλαπάτησε τους Ορλάντο Μάτζικ για το 2-1

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo (34) reaches for a loose ball against the Orlando Magic during Game 3 of an NBA basketball first-round playoff series, Saturday, Aug. 22, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (Mike Ehrmann/Pool Photo via AP)
Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo (34) reaches for a loose ball against the Orlando Magic during Game 3 of an NBA basketball first-round playoff series, Saturday, Aug. 22, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (Mike Ehrmann/Pool Photo via AP) AP

Ασταμάτητος, στην κυριολεξία, ηγετικός και άψογος σε κάθε τομέα του παιχνιδιού, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο χάρισε αρκετά highlights στη νίκη των Μπακς επί των Μάτζικ για το 2-1 στη σειρά (VIDEO).

Τον αμφισβήτησαν. Και αυτόν, αλλά και την ομάδα του. Κυρίως εκείνον όμως, μετά από την ήττα στο Game 1. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδειξε όμως ότι δεν καταλαβαίνει από κακές κριτικές και με μια μεγαλειώδη εμφάνιση στο Game 3 κατάπιε τους Ορλάντο Μάτζικ για να κάνουν οι Μιλγουόκι Μπακς το 2-1 και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο μιας και προηγήθηκαν ακόμη και με 30 πόντους.

Ο Greek Freak, ο MVP του 2019 και οσονούπω και του 2020, έπαιξε 30:36 για να σκοράρει 35 πόντους από 10/11 δίποντα, 2/3 τρίποντα και 9/12 βολές, να μαζέψει 11 ριμπάουντ (10 αμυντικά - ένα επιθετικό), να δώσει επτά ασίστ, να κλέψει δύο μπάλες και να κόψει ένα σουτ, να κάνει δύο φάουλ και δύο λάθη. Κυριάρχησε σε κάθε τομέα του παιχνιδιού, σε άμυνα κι επίθεση, σε μια πραγματικά ολοκληρωτικά ηγετική εμφάνιση.

Δείτε εδώ τις κορυφαίες στιγμές του:



TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ