NBA

Γιαννάκης: "Χωρίς να γίνουμε κολλητοί με τον Γκάλη, είχαμε αλληλοσεβασμό"

Γιαννάκης: "Χωρίς να γίνουμε κολλητοί με τον Γκάλη, είχαμε αλληλοσεβασμό"
EUROKINISSI

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για την σχέση του με τον Νίκο Γκάλη τα χρόνια που ήταν συμπαίκτες στον Άρη (VIDEO).

Υπήρξαν οι ήρωες μιας ολόκληρης γενιάς Ελλήνων. Ο Νίκος Γκάλης και ο Παναγιώτης Γιαννάκης ήταν οι μπροστάρηδες της... μπασκετικής επανάστασης του 1987, δύο μεγάλες προσωπικότητες, οι δύο σπουδαιότεροι παίκτες της "χρυσής" περιόδου του ελληνικού μπάσκετ. Για αυτή τη σχέση μίλησε ο Παναγιώτης Γιαννάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή dot. του ΣΚΑΪ.

" Με τον Νίκο υπήρχε κάποια περίοδος που κάναμε παρέα, δεν είμαστε όμως ίδιοι χαρακτήρες. Είμαστε πολύ διαφορετικοί. Φίλοι με την έννοια να βγαίνουμε συνέχεια, να μιλάμε και τα λοιπά, όχι δεν γίναμε", είπε ο "δράκος". " Σίγουρα είχαμε έναν συναγωνισμό μεταξύ μας, αλλά αυτό δεν έφτασε ποτέ σε ανταγωνισμό. Χωρίς να γίνουμε κολλητοί, είχαμε αλληλοσεβασμό και αλληλοεκτίμηση και νομίζω ότι αυτό είναι πιο σημαντικό. Στην ζωή καλύτερα να σε εμπιστεύονται, παρά να σε αγαπάνε".

Εν συνεχεία ο Γιαννάκης είπε ότι θα ήθελε να είναι πιο "ομάδα" με τους παλιούς συμπαίκτες του στην Εθνική. " Νομίζω ότι θα έπρεπε να είμαστε πιο ομάδα. Αυτό μου έχει λείψει. Το ότι δεν είμαστε τόσο ομάδα".

Δείτε το απόσπασμα από την συνέντευξη του Παναγιώτη Γιαννάκη:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ