ΜΠΑΣΚΕΤ

Φόβοι για σοβαρό τραυματισμό του Μάρεϊ στο Σαν Αντόνιο

San Antonio Spurs guard Dejounte Murray (5) during an NBA basketball game against the Oklahoma City Thunder in Oklahoma City, Saturday, March 10, 2018. (AP Photo/Sue Ogrocki)
AP Photo/Sue Ogrocki AP PHOTO/SUE OGROCKI

Αγωνία στο Σαν Αντόνιο για τον βασικό πόιντ γκαρντ της ομάδας, Ντεζάντε Μάρεϊ, ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο στο φιλικό των Σπερς με τους Ρόκετς (VIDEO).

Ο Ντεζάντε Μάρεϊ τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο κατά την διάρκεια του δεύτερου δωδεκάλεπτου του φιλικού με τους Ρόκετς ( νίκη των δεύτερων με 108-93 ) και στο Σαν Αντόνιο βρίσκονται πλέον σε... αναμμένα κάρβουνα.

Ο τριτοετής γκαρντ τραυματίστηκε σε μία προσπάθειά του για λέι-απ, όταν λίγο πριν επιχειρήσει την προσπάθειά του έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας από τον πόνο, πιάνοντας το δεξί του γόνατο. Αμέσως το ιατρικό επιτελείο των Σπερς πήγε προς το μέρος του, με τον Μάρεϊ να αποχωρεί περπατώντας από το παρκέ και να πηγαίνει στα αποδυτήρια.

Η αγωνία έχει "χτυπήσει κόκκινο" στους Σπερς, αφού βάσει του προγραμματισμού τους υπολόγιζαν ότι ο Μάρεϊ θα έκανε το δικό του αγωνιστικό ξεπέταγμα φέτος ως ο βασικός πόιντ γκαρντ της ομάδας. Την περσινή σεζόν ο Μάρεϊ είχε 8.1 πόντους, 5.7 ριμπάουντ, 2.9 ασίστ και 1.2 κλεψίματα μέσο όρο σε 21.5 λεπτά συμμετοχής, κερδίζοντας την φήμη ενός από τους καλύτερους αμυντικούς περιφερειακούς στο ΝΒΑ.

Ο απόφοιτος του Κολεγίου της Ουάσινγκτον είναι ο δεύτερος παίκτης των Σπερς που τραυματίζεται στην προετοιμασία. Ο πρώτος ήταν ο ρούκι της ομάδας, Λόνι Γουόκερ (Νο18 στο φετινό ΝΒΑ Draft), ο οποίος τραυματίστηκε πριν από μερικές ημέρες στο δεξί γόνατο και υπολογίζεται ότι θα μείνει 6-8 εβδομάδες εκτός δράσης .

Δείτε το VIDEO με τον τραυματισμό του Μάρεϊ:

AP Photo/Sue Ogrocki

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ