ΜΠΑΣΚΕΤ

Χάρντεν και Ρόκετς βρίσκουν ρυθμό

Houston Rockets' James Harden (13) drives around San Antonio Spurs' Rudy Gay during the first half of an NBA preseason basketball game, Sunday, Oct. 7, 2018, in San Antonio. (AP Photo/Darren Abate)
AP Photo/Darren Abate AP PHOTO/DARREN ABATE

Οι Ρόκετς και ο Χάρντεν μπαίνουν σιγά-σιγά σε συνθήκες κανονικής περιόδου, κάτι που απέδειξαν με τη νίκη τους στο Σαν Αντονιο. Διπλό στο Πόρτλαντ οι Τζαζ.

Η έναρξη της κανονικής περιόδου πλησιάζει στο ΝΒΑ, με αποτέλεσμα σταδιακά οι ομάδες να δίνουν μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής στους σταρ τους. Αυτό ακριβώς συνέβη και στο Σαν Αντονιο, με τους Ρόκετς να παίρνουν το "διπλό" με 108-93 και να βελτιώνουν το ρεκόρ τους στην preseason σε 2-1.

Ο Τζειμς Χάρντεν με 21 πόντους και 9 ασίστ (αλλά και 7 λάθη) ήταν ο πρώτος σκόρερ και ριμπάουντ των Ρόκετς, με τον Πι Τζέι Τάκερ να προσθέτει 19 πόντους και τον Κρις Πολ 11 πόντους, 8 ριμπάουντ και 9 ασίστ.

Για τους Σπερς, που είδαν τον Ντεζάντε Μάρεϊ να αποχωρεί τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο, ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν είχε 22 πόντους και ο Ρούντι Γκέι 13 πόντους.

ΜΠΛΕΙΖΕΡΣ-ΤΖΑΖ 112-123: ΠΡΟΕΛΑΥΝΕΙ Η ΓΙΟΥΤΑ

Οι Τζάζ συνεχίζουν απτόητοι να κερδίζουν στα φιλικά. Τελευταίο "θύμα" τους οι Μπλέιζερς, τους οποίους κέρδισαν στο Πόρτλαντ με 123-112, ανεβάζοντας το ρεκόρ τους στην προετοιμασία στο 4-0.

Ο Ντόνοβαν Μίτσελ με 21 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Τζο Ίνγκλες να προσθέτει 12 πόντους. Ο Ναζ Μίτρου-Λονγκ αγωνίστηκε 1 λεπτό και έμεινε άποντος.

Για τους Μπλέιζερ, ο Ντάμιαν Λίλαρντ είχε 23 πόντους, ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ 21 πόντους και ο Γιουσούφ Νούρκιτς 20 πόντους, 11 ριμπάουντ και 5 κοψίματα.

AP Photo/Darren Abate

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ