NBA

Από... πόρτα σε πόρτα οι Λέικερς του ΛεΜπρόν Τζέιμς

Από... πόρτα σε πόρτα οι Λέικερς του ΛεΜπρόν Τζέιμς
AP Photo/Jae C. Hong AP PHOTO/JAE C. HONG

Καγουάι Λέοναρντ, Κλέι Τόμπσον και Κέβιν Ντουράντ δεν ενδιαφέρονται να μετακομίσουν στο Λος Άντζελες για να παίξουν στους Λέικερς με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, σύμφωνα με δημοσίευμα του Athletic.

Η σεζόν τους ολοκληρώνεται τα ξημερώματα της Πέμπτης, τα playoffs θα τα παρακολουθήσουν από την τηλεόραση και τα ζητήματα που πρέπει να διευθετηθούν εν όψει της επόμενης περιόδου είναι πάρα πολλά. Οι Λέικερς βρίσκονται σε μια αρκετά δύσκολη κατάσταση μετά απ' όσα έγιναν τους περασμένους μήνες σχετικά με τον Άντονι Ντέιβις και ο σούπερσταρ των Νιου Ορλίανς Πέλικανς μοιάζει να είναι η μοναδική τους ευκαιρία για να ξεφύγουν από τη μετριότητα των τελευταίων χρόνων.

Μάτζικ Τζόνσον και Ρομπ Πελίνκα δεν έχουν αποφασίσει ποιος θα είναι ο προπονητής της ομάδας του Λος Άντζελες στην επόμενη μέρα της, ωστόσο αντιλαμβάνονται πως ο Λουκ Γουόλτον δεν μπορεί να συνεχίσει στο τιμόνι για πολλούς και διάφορους λόγους. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Μπιλ Όραμ, οι δύο άνδρες που παίρνουν τις αποφάσεις στον ιστορικό οργανισμό μαθαίνουν πως ο Καγουάι Λέοναρντ, ο Κλέι Τόμπσον κι ο Κέβιν Ντουράντ δεν ενδιαφέρονται να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τον Τζέιμς, με αποτέλεσμα οι πιθανοί στόχοι στην επερχόμενη offseason να μειώνονται συνεχώς.

Σύμφωνα με τον Όραμ, ο Λέοναρντ αισθάνεται καλά στο Τορόντο και δεν αποκλείεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Ράπτορς, ενώ αν αποχωρήσει από τον Καναδά για να γυρίσει στην πατρίδα του, την Καλιφόρνια, θα προτιμήσει τους Κλίπερς. Ο Τόμπσον θέλει να μείνει στους Γουόριορς με μάξιμουμ συμβόλαιο, ενώ ο Ντουράντ έχει αποφασίσει να μετακομίσει στους Νιου Γιορκ Νικς, σύμφωνα πάντα με τον ρεπόρτερ του "Athletic που εξηγεί πως ο Καϊρί Ίρβινγκ (τον οποίο θα πιέσουν οι Νικς και οι Νετς) είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να μιλήσει με τους Λέικερς.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ