NBA

Απίστευτη ατάκα του Μάτζικ Τζόνσον: "Με μαχαίρωσε πισώπλατα ο Πελίνκα"

Απίστευτη ατάκα του Μάτζικ Τζόνσον: "Με μαχαίρωσε πισώπλατα ο Πελίνκα"
AP Photo/L.E. Baskow AP PHOTO/L.E. BASKOW

Τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση από τη θέση του Προέδρου των Λος Άντζελες Λέικερς αποκάλυψε στην εκπομπή First Take o Μάτζικ Τζόνσον (VIDEO).

Πριν από μερικές εβδομάδες παραιτήθηκε από τη θέση του Προέδρου των Λέικερς , για να ακολουθήσουν απίθανα σενάρια και φήμες για τον τρόπο με τον οποίο εργαζόταν στο Λος Άντζελες. Κορυφαίοι δημοσιογράφοι, ανάμεσά τους και ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι , υποστήριξαν ότι ο Μάτζικ Τζόνσον δεν αντιμετώπισε με σοβαρότητα τον ρόλο που είχε στην ιστορική ομάδα του ΝΒΑ, ωστόσο το πρωί της Δευτέρας ο Στίβεν Έι Σμιθ τον φιλοξένησε στην εκπομπή First Take κι εκείνος αποκάλεσε προδότη τον Ρομπ Πελίνκα, τον οποίο κατηγόρησε για προδοσία!

" Αρχισαν να μου λένε ότι δεν δουλεύω σκληρά, ότι δεν είμαι στο γραφείο. Μου έλεγαν ότι ο Ρομπ (Πελίνκα) έλεγε πράγματα πίσω από την πλάτη μου. Άρχισα να παίρνω κλήσεις από φίλους μου έξω από το μπάσκετ, μου έλεγαν για διάφορα που έφταναν σε εκείνους. Αν θέλεις να μιλήσεις για προδοσία και πισώπλατο μαχαίρωμα, μιλάς για τον Ρομπ" δήλωσε ο Τζόνσον, που προβλημάτισε ακόμη περισσότερο τους οπαδούς των Λος Άντζελες Λέικερς και φυσικά τον ΛεΜπρόν Τζέιμς...

" Ευχαριστώ την Τζίνι Μπακς για την ευκαιρία. Της είχα πει ότι δεν μπορώ να αφήσω όλες μου τις δουλειές, της είχα πει ότι θα φεύγω συχνά. Μου επέτρεψε να παίρνω αποφάσεις. Η πρώτη σεζόν ήταν σπουδαία, τα πράγματα πήγαιναν προς την σωστή κατεύθυνση. Ο κόσμος πρέπει να θυμάται ότι βρίσκομαι πολλά χρόνια στον χώρο, έχω φίλους παντού. Επρεπε να βρούμε έναν καλύτερο προπονητή, στην αρχή μου είπαν να τον απολύσω, μετά μου είπαν να βρούμε άλλη λύση. Ήθελαν να κρατήσουν τον Λουκ Γουόλτον, εκεί κατάλαβα πως έφτασε η στιγμή για να φύγω. Δεν είχα τη δύναμη που πίστευα ότι είχα και αποχώρησα" πρόσθεσε ο Μάτζικ.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ