NBA

Παραιτήθηκε από Πρόεδρος των Λέικερς ο Μάτζικ Τζόνσον

Παραιτήθηκε από Πρόεδρος των Λέικερς ο Μάτζικ Τζόνσον
AP Photo/L.E. Baskow AP PHOTO/L.E. BASKOW

Βόμβα στους Λέικερς, αφού ο Μάτζικ Τζόνσον ανακοίνωσε ότι παραιτείται από την θέση του προέδρου της ομάδας!

Ο Μάτζικ Τζόνσον δεν είναι πλέον Πρόεδρος των Λέικερς. Σε μία αιφνιδιαστική απόφαση, ο θρύλος της ομάδας ανακοίνωσε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ την παραίτησή του, αποκαλύπτοντας ότι δεν είχε πει τα νέα στην ιδιοκτήτρια του συλλόγου, Τζένι Μπας, αφού " ήξερα ότι δεν μπορούσα να της το πω πρόσωπο με πρόσωπο"!

Η κίνηση του Τζόνσον αιφνιδίασε πολύ κόσμο, αφού μόλις πριν μερικές ημέρες είχε επισκεφτεί μαζί με τον τζένεραλ μάνατζερ των Λέικερς, Ρομπ Πελίνκα, τον ΛεΜπρόν Τζέιμς για να συζητήσουν για το μέλλον της ομάδας, χωρίς να φαίνεται ότι σκέφτεται να πάρει μία τέτοια απόφαση!

" Παραιτούμαι από πρόεδρος των Λέικερς. Εγώ και η Τζένι Μπας είχαμε τρομερή σχέση και μου έδωσε δύναμη να κάνω ό,τι ήθελα, αλλά θέλω να διατηρήσω αυτή τη σχέση μας και να την αγαπάω και νομίζω ότι ήμουν πιο χαρούμενος όταν δεν ήμουν Πρόεδρος των Λέικερς. Είμαι ένα ελεύθερο πουλί που δεν μπορεί τις χειροπέδες. Αυτή είναι μία καλή μέρα. Θέλω να επιστρέψω στις μέρες που περνούσα καλά" δήλωσε μεταξύ άλλων ο Τζόνσον στους εκπροσώπους των ΜΜΕ λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με τους Μπλέιζερς, σοκάροντας τους πάντες, κοιτάζοντας άμεσα την επόμενη μέρα.

Πλέον δεν είναι ακόμα σίγουρο ποια θα είναι η επόμενη μέρα στην ομάδα του Λος Άντζελες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η παραμονή του Λιουκ Γουόλτον στον πάγκο της ομάδας θα επανεξεταστεί πλέον, αφού αν έμενε ο Τζόνσον στην θέση του προέδρου ήταν δεδομένο ότι θα τον απέλυε.

AP Photo/L.E. Baskow

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ