NBA

Τρομερό "κράξιμο" του Βοϊναρόφσκι στον Μάτζικ Τζόνσον

Τρομερό "κράξιμο" του Βοϊναρόφσκι στον Μάτζικ Τζόνσον

Εντονα επικριτικός για τον τρόπο με τον οποίο δούλεψε ο Μάτζικ Τζόνσον στους Λος Άντζελες Λέικερς εμφανίστηκε ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι, σε τηλεοπτική εκπομπή των ΗΠΑ (VIDEO).

Δύο μέρες μετά από την ανακοίνωση του Μάτζικ Τζόνσον πως παραιτείται από την θέση του προέδρου των Λέικερς, ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι, ο κορυφαίος ρεπόρτερ του ΝΒΑ, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα για τον τρόπο με τον οποίο εργάστηκε τη σεζόν 2018/19. " Δεν έκανε τη δουλειά, δεν βρισκόταν κοντά στην ομάδα. Πήγαινε μια φορά στο τόσο να δει παίκτες και γινόταν μεγάλο θέμα, καταλάβαινες ότι ήταν παρόντας σε ένα γήπεδο" υποστήριξε ο δημοσιογράφος του ESPN στο "Golic and Wingo Show".

Αναλυτικά όσα είπε ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι:

" Δεν πήγαινε σε πολλούς αγώνες, δεν ήταν κοντά στην ομάδα, ενώ νωρίτερα στη σεζόν, όταν αποκαλύψαμε πως επιτέθηκε στον Λουκ Γουόλτον, καταλάβαμε ότι το κάνει συχνά. Το γεγονός όμως ότι έμενε μακριά από την ομάδα, δεν τον βοήθησε ώστε να τον παίρνουν στα σοβαρά. Πως να τον πάρουν στα σοβαρά όταν δεν τον βλέπουν εκεί κάθε μέρα; Εχει κι άλλες δουλειές, έχει κι άλλα ενδιαφέροντα, ταξιδεύει πολύ, γι' αυτό και δεν τον έβλεπαν συχνά οι Λέικερς. Δεν πήγαινε στο γραφείο του.

Τώρα, πολλές από τις ευθύνες πηγαίνουν στον Ρομπ Πελίνκα. Είναι καλός GM, κάνει τη δουλειά, κάνει σκάουτινγκ, είναι συνεχώς εκεί. Ο Μάτζικ δεν έδειξε τον απαραίτητο σεβασμό σε μια δουλειά 365 ημερών. Την αντιμετώπισε σαν μία από τις ασχολίες του. Ήξερε τι έπρεπε να κάνει, πίστευε ότι θα την γλιτώσει, όμως σε αυτή τη Λίγκα δεν μπορείς να υποκριθείς είτε βρίσκεσαι σε μικρή, είτε βρίσκεσε σε μεγάλη αγορά.

Ο ΛεΜπρόν θα πήγαινε στο Λος Άντζελες ανεξάρτητα από το πρόσωπο που θα βρισκόταν στο τιμόνι. Ο ΛεΜπρόν, για πολλούς και διάφορους λόγους, θα μετακόμιζε στους Λέικερς. Υπήρχαν πολλά που έπρεπε να γίνουν σε αυτό το περιβάλλον, στην κουλτούρα, στην ραχοκοκκαλιά της ομάδας. Δεν έγιναν. Δεν μπορείς να πεις "είμαι ο Μάτζικ, είμαστε οι Λέικερς και όλοι θέλουν να είναι μέλη μας".

Ο κόσμος ξέρει τις λεπτομέρειες, τους ατζέντηδες, τους αθλητές και το περιβάλλον εκεί. Οι αποφάσεις του περασμένου καλοκαιριού άφησαν το σημάδι τους σε έναν οργανισμό που δυσκολεύθηκε να χτίσει ένα καλό ρόστερ και κυρίως, να το χτίσει σωστά γύρω από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς".

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ