NBA

Αμφίβολος ο Ιγκουοντάλα για το Game 4 με τους Μπλέιζερς

Golden State Warriors guard Andre Iguodala during the first half of an NBA basketball game, Saturday, Dec. 1, 2018, in Detroit. (AP Photo/Carlos Osorio)
AP Photo/Carlos Osorio AP PHOTO/CARLOS OSORIO

Ο Αντρέ Ιγκουοντάλα υποβλήθηκε σε μαγνητική στο πόδι του η οποία ήταν αρνητική, ωστόσο η συμμετοχή του στο Game 4 με τους Μπλέιζερς χαρακτηρίζεται ως "αμφίβολη".

Καλά νέα αλλά με... αστερίσκο για τον Άντρε Ιγκουοντάλα. Ο βετεράνος γκαρντ/φόργουορντ των Γουοριορς τραυματίστηκε στο πόδι στο Game 3 της σειράς με τους Μπλέιζερς και αποχώρησε, με την ομάδα να προγραμματίζει μαγνητική. Ενώ όμως τα αποτελέσματα είναι καλά, στο Γκόλντεν Στέιτ ήταν συγκρατημένοι.

Σύμφωνα με την επίσημο ενημέρωση των Γουόριορς, ο τραυματισμός του Ιγκουοντάλα τελικά δεν είναι σοβαρός. Παρόλα αυτά, η συμμετοχή του στο Game 4 (21/5, 04:00) χαρακτηρίστηκε ως αμφίβολη, λόγω των ενοχλήσεων που εξακολουθεί να αισθάνεται.

Την φετινή σεζόν ο Ιγκουοντάλα είχε 5.7 πόντους, 3.7 ριμπάουντ και 3.2 ασίστ μέσο όρο σε 23.2 λεπτά συμμετοχής στην κανονική περίοδο. Στα playoffs ωστόσο ο ρόλος του έχει αναβαθμιστεί, αφού από την σειρά του δεύτερου γύρου με τους Ρόκετς κι έπειτα έχει προωθηθεί στην βασική πεντάδα της ομάδας, έχοντας εκτοξεύσει τους αριθμούς του στους 10.1 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 3.9 ασίστ μέσο όρο σε 29.4 λεπτά συμμετοχής.

AP Photo/Carlos Osorio

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ