NBA

Πρόβλημα με Ιγκουοντάλα στο Γκόλντεν Στέιτ

Πρόβλημα με Ιγκουοντάλα στο Γκόλντεν Στέιτ
AP Photo/Mark J. Terrill AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Ο Άντρε Ιγκουοντάλα αποχώρησε με πρόβλημα στο πόδι κατά την διάρκεια του τρίτου δωδεκαλέπτου του τρίτου δυτικού τελικού και θα κάνει σήμερα (19/5) μαγνητική.

Οι Γουόριορς έκαναν το 3-0 στο Πόρτλαντ και απέχουν πια μόνο μία νίκη από την επιστροφή τους στους Τελικούς του ΝΒΑ για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, ωστόσο άλλο ένα πρόβλημα τραυματισμού προστέθηκε στο ιατρικό δελτίο της ομάδας. Ο λόγος για τον Άντρε Ιγκουοντάλα, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο κάτω μέρος του ποδιού του και έπαιξε λίγο (17') στο Game 3.

Ο "Ιγκι" αποχώρησε από το παρκέ κατά την διάρκεια της τρίτης περιόδου και σύμφωνα με την ενημέρωση των Γουόριορς, θα υποβληθεί σήμερα σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί τι έχει. Ο Ιγκουοντάλα δεν είναι σταρ σε αυτούς τους Γουόριορς, έχει όμως μεγάλο ρόλο, ειδικά μετά τον τραυματισμό του Κέβιν Ντουράντ , ο οποίος θα χάσει και το επόμενο παιχνίδι της σειράς, αλλά και το πέμπτο -εάν χρειαστεί.

Στα playoffs ο Ιγκουοντάλα έχει ανεβάσει την παραγωγικότητά του. Μέχρι το σημερινό παιχνίδι ο 35χρονος σμολ φόργουορντ είχε 10,6 πόντους, 4,2 ριμπάουντ, 4,1 ασίστ, 1,2 κλεψίματα και 1,0 κόψιμο κατά μέσο όρο, παίζοντας 30,2 λεπτά ανά αγώνα. Ειδικά στην περίπτωση που οι Γουόριορς αντιμετωπίσουν στους Τελικούς τους Μπακς (που είναι και το πιθανότερο ενδεχόμενο), ο ρόλος του στην άμυνα πάνω στον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα είναι τεράστιος.

Photo credits: AP Photo/Mark J. Terrill

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ