NBA

Άλλος άνθρωπος ο Πορζίνγκις, έβαλε 7-8 κιλά

Άλλος άνθρωπος ο Πορζίνγκις, έβαλε 7-8 κιλά
AP Photo/LM Otero AP PHOTO/LM OTERO

Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις πέρασε όλο το καλοκαίρι στο γυμναστήριο και τα αποτελέσματα φαίνονται στις πρόσφατες φωτογραφίες του Λετονού πάουερ φόργουορντ των Μάβερικς.

Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις έχασε όλη τη σεζόν 2018/19, ετοιμάζεται όμως να επιστρέψει δριμύτερος τη νέα χρονιά. Ο 24χρονος Λετονός πάουερ φόργουορντ των Ντάλας Μάβερικς αποφάσισε να αυξήσει τη μυική μάζα του αυτό το καλοκαίρι και τα αποτελέσματα είναι προφανή στις πρόσφατες φωτογραφίες του.

Σύμφωνα με τον Τζέρεμι Χόλσοπλ, διευθυντή αθλητικών επιδόσεων των Μάβερικς, ο Πορζίνγκις έχει βάλει περίπου 7-8 κιλά στο κορμί του χάρη στο πρόγραμμα γυμναστικής που ακολούθησε το περασμένο καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει ότι έχει ανεβάσει το βάρος του από τα 109 κιλά στα 116-117.

Ο Λετονός δεν έχει παίξει από τις 6 Φεβρουαρίου 2018. Έχασε όλη τη σεζόν 2018/19 λόγω ρήξης χιαστού και τον Ιανουάριο του 2019 εξώθησε τους Νικς να τον κάνουν ανταλλαγή και να τον στείλουν στους Μάβερικς , με τους οποίους τον περασμένο Ιούλιο συμφώνησε να υπογράψει συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας για 158 εκατομμύρια δολάρια.

Δείτε πώς έχει γίνει πλέον ο Κρίσταπς Πορζίνγκις:



Photo credits: AP Photo/LM Otero
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ