ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανακοίνωσε τον Λαμπεϊρί κι "έδεσε" τον Τόμας η Βαλένθια

Ανακοίνωσε τον Λαμπεϊρί κι "έδεσε" τον Τόμας η Βαλένθια
EUROKINISSI

Ο Λουί Λαμπεϊρί θα αγωνίζεται ως το 2020 με την φανέλα της Βαλένθια, η οποία ανακοίνωσε και την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ουίλ Τόμας.

Παίκτης της Βαλένθια είναι κι επισήμως ο Λουί Λαμπεϊρί, καθώς η ισπανική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτησή του, ενώ στο ρόστερ της παρέμεινε και ο Ουίλ Τόμας.

Η Βαλένθια έδωσε επίσημη μορφή στην συμφωνία της με τον Λουί Λαμπεϊρί, ο οποίος θα φοράει την φανέλα της ως το 2020. Οι δύο πλευρές είχαν ήδη δώσει τα χέρια και αυτό που απέμενε ήταν η επισημοποίηση της συμφωνίας τους. Ο 26χρονος Γάλλος πάουερ φόργουορντ, ο οποίος την σεζόν 2017-18 είχε μέσο όρο 13 πόντους, 7.4 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ με την Στρασμπούρ στο γαλλικό πρωτάθλημα, πέρασε την Παρασκευή (27/7) από ιατρικές εξετάσεις και ανακοινώθηκε η απόκτησή του.

Η Βαλένθια, όμως, προχώρησε σε ακόμη μία κίνηση, καθώς ανανέωσε την συνεργασία της με τον Ουίλ Τόμας ως το 2019. Ο 32χρονος Αμερικανός φόργουορντ (2.06μ.) - ο οποίος είναι κάτοχος και διαβατηρίου από την Γεωργία - θα συμπληρώσει μία τριετία αγωνιζόμενος με τα χρώματα της Βαλένθια, με την οποία στην EuroLeague της σεζόν 2017-18 είχε μέσο όρο 6,2 πόντους, 3,6 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ.

Τέλος, η Βαλένθια ευχαρίστησε για την προσφορά του τον Τιμπόρ Πλάις, τον Έρικ Γκριν, τον Λατάβιους Ουίλιαμς και τον Ιβάν Μπούβα, οι οποίοι δεν θα βρίσκονται στο ρόστερ της τη νέα σεζόν.

Photo credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ