ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Χάινς, ο δεύτερος "ξένος" αρχηγός της ΤΣΣΚΑ!

Χάινς, ο δεύτερος "ξένος" αρχηγός της ΤΣΣΚΑ!
EUROLEAGUE.NET

Σύμφωνα με την εφημερίδα Izvestia ο Κάιλ Χάινς θα γίνει ο αρχηγός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας τη νέα σεζόν και ο πρώτος "ξένος" μετά τον Ματίας Σμόντις.

Η αναζήτηση του νέου αρχηγού σταμάτησε σε έναν Αμερικανό στην ΤΣΣΚΑ σύμφωνα με την εφημερίδα Izvestia. Το όνομά αυτού; Κάιλ Χάινς. Μετά την αποχώρηση του Βίκτορ Χριάπα, αρχηγού της ΤΣΣΚΑ τα τελευταία εννέα χρόνια, ο Δημήτρης Ιτούδης αποφάσισε να δώσει το χρίσμα στον 32χρονο Αμερικανό σέντερ. Κάπως έτσι ο Χάινς θα γίνει μόλις ο δεύτερος "ξένος" αρχηγός της ρωσικής ομάδας μετά τον Σλοβένο Ματίας Σμόντις (2008-09)!

Ο Χάινς έχει κλείσει μία πενταετία στην ΤΣΣΚΑ και είναι ένας από τους πιο έμπειρους και παλαιότερους παίκτες της. " Βρίσκομαι στη Μόσχα πέντε χρόνια και μπορώ πλέον να πω ότι είναι το δεύτερο σπίτι μου. Αισθάνομαι άνετα εδώ πέρα, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για μένα, ειδικά μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού μου", τόνισε στην ρωσική εφημερίδα ο Αμερικανός σέντερ.

Την προηγούμενη χρονιά ο Χάινς κατέκτησε το βραβείο του καλύτερου αμυντικού και είχε 8,4 πόντους και 4,3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στην EuroLeague. Έχει ήδη παίξει 312 αγώνες συνολικά με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ σε όλες τις διοργανώσεις, αρκετούς για να τον κατατάξουν στην 10η θέση της σχετικής λίστας στην ιστορία της ρωσικής ομάδας.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ