Στο βάθος... Γιατράς στον Προμηθέα Πατρών

Ένας μήνας έχει περάσει από το "διαζύγιο" με τον Βαγγέλη Αγγέλου, κι ο Προμηθέας Πατρών εξακολουθεί να αναζητά τον επόμενο προπονητή του. Οι προτεραιότητες και το νέο σενάριο.

Έχει περάσει ένας μήνας από την στιγμή που ο Προμηθέας Πατρών ανακοίνωσε το "διαζύγιο" με τον Βαγγέλη Αγγέλου, η συνεργασία με τον οποίο ολοκληρώθηκε πρόωρα.

Οι "μελανόλευκοι" εξακολουθούν να αναζητούν τη διάδοχη κατάσταση, δείχνοντας υπομονή στο συγκεκριμένο κομμάτι, παρά το γεγονός ότι προέκυψαν περιπτώσεις τις οποίες θα μπορούσαν να είχαν "τελειώσει" άμεσα. Κι αυτό γιατί στο μυαλό του "ισχυρού άνδρα" της ομάδας, Βαγγέλη Λιόλιου, δεν υπάρχει κάποιου είδους βιασύνη για την τεχνική ηγεσία.

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί κατά καιρούς είναι πολλά, με αυτό του Δημήτρη Πρίφτη να παραμένει στην κορυφή της λίστας. Το γεγονός βέβαια πως δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Άρη (για δύο ακόμη χρόνια) δεν επιτρέπει κάποιου είδους συζητήσεις αυτή την στιγμή, συν του ότι οι "κίτρινοι" έχουν μπροστά τους μικρούς τελικούς με την ΑΕΚ.

Με την περίπτωσή του λοιπόν να παραμένει στο ψυγείο, τις τελευταίες ημέρες έχει προκύψει ένα απροσδόκητο σενάριο: αυτό της επιστροφής του Μάκη Γιατρά στον πάγκο της ομάδας. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως δύσκολα θα υπάρξουν οριστικές αποφάσεις τις επόμενες ημέρες, με την υπόθεση "προπονητής" στην αχαϊκή πρωτεύουσα να τραβάει λίγο ακόμα...

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS

PODCAST ΣΤΟ SPORT24.GR

Κάνε και το Podcast άνω κάτω

Ο Γρηγόρης Γεωργάτος μιλάει σπάνια, αλλά όταν το κάνει, τα λέει όλα χύμα και τσουβαλάτα. Ο Παντελής Διαμαντόπουλος στο τρίτο Show must go on φιλοξενεί το -πιθανότατα- καλύτερο αριστερό μπακ που έβγαλε η Ελλάδα και το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό.