ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Τέλος ο Αγγέλου από τον Προμηθέα Πατρών

BASKET LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΠΑΟ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΠΑΟ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στην αγορά για να βρει τον επόμενο προπονητή του είναι ο Προμηθέας Πατρών, ο οποίος ανακοίνωσε την αποχώρηση του Βαγγέλη Αγγέλου μετά από τέσσερις μήνες συνεργασίας.

Με νέο προπονητή θα πορευτεί την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Προμηθέας Πατρών, αφού χώρισαν οι δρόμοι του με τον Βαγγέλη Αγγέλου. Ο έμπειρος τεχνικός αντικατέστησε τον Νίκο Βετούλα στα μισά της φετινής αγωνιστικής περιόδου, αλλά το καλοκαίρι δεν θα "χτίσει" αυτός την ομάδα. Όπως ενημέρωσαν οι "μελανόλευκοι", η συνεργασία των δύο πλευρών διεκόπη οριστικά.

Η σχετική ανακοίνωση:

"H KAE Προμηθέας Πάτρας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Βαγγέλη Αγγέλου και τον ευχαριστεί για την μεγάλη προσφορά του. Ο Βαγγέλης Αγγέλου ήρθε σε μια δύσκολη για την ομάδα μας στιγμή και πρόσφερε σημαντικό έργο χάρις στον απαράμιλλο επαγγελματισμό, το αληθινό πάθος, τη βαθιά γνώση και την μεγάλη αγάπη του για το μπάσκετ. Η συνεργασία μαζί του αποτέλεσε πολύτιμη πηγή γνώσης για όλη την οικογένεια του Προμηθέα. Θα τον θεωρούμε για πάντα μέλος της οικογένειας του Προμηθέα και του ευχόμαστε καλή τύχη και επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου ανέφερε σε προσωπική του δήλωση τα εξής: " Σήμερα κατεβαίνω από το τραίνο "Προμηθέας" σε μια στάση διαφορετικότητας σε όλους τους επιβαίνοντες, μηχανοδηγούς, συνεργάτες, ιδιοκτήτες αυτού του όμορφου τραίνου. Θέλω απλά να πω: Ευχαριστώ για την διαδρομή και καλά ταξίδια".

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ