ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Επισκέφτηκε το πρόγραμμα "ΝΟΥΣ" του Προμηθέα ο Γιώργος Βασιλειάδης

Επισκέφτηκε το πρόγραμμα "ΝΟΥΣ" του Προμηθέα ο Γιώργος Βασιλειάδης

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης επισκέφτηκε τον ξενώνα του ιδρύματος "Δημ. & Λιλής Σταυροπούλου" και γνώρισε το πρόγραμμα αθλητικών υποτροφιών «ΝΟΥΣ» του Προμηθέα Πάτρας.

Το πρότυπο πρόγραμμα αθλητικών υποτροφιών «ΝΟΥΣ» του Προμηθέα Πάτρας είδε από κοντά το βράδυ της Τρίτης ο Γιώργος Βασιλειάδης. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού επισκέφτηκε τον ξενώνα του ιδρύματος "Δημ. & Λιλής Σταυροπούλου", όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τους νεαρούς αθλητές και να συζητήσει μαζί τους.

Εν συνεχεία ο κ. Βασιλειάδης ξεναγήθηκε στους χώρους του ιδρύματος «Δημ. & Λιλής Σταυροπούλου», είδε τα δωμάτια στα οποία διαμένουν τα παιδιά και ενημερώθηκε για τη φιλοσοφία και τη δομή του προγράμματος από τον πρόεδρο του Προμηθέα, Βαγγέλη Λιόλιο, καθώς και τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Χρήστο Μήλα.

Ο Υφυπουργός δήλωσε εντυπωσιασμένος από τις εγκαταστάσεις και το αποτέλεσμα που φαίνεται να έχουν τέτοιες ενέργειες και υπογράμμισε την έμφαση που δίνεται από το πρόγραμμα στην εκπαίδευση, εξήρε την αξία της μόρφωσης για τα νέα παιδιά και δήλωσε επίσης πως η Πολιτεία θα είναι πάντα κοντά σε τέτοιες προσπάθειες.

Παρόντες -εκτός από τα παιδιά και τους ήδη προαναφερθένετες- ήταν ο Υπεύθυνος του Προγράμματος «ΝΟΥΣ» Θανάσης Σουφλιάς, ο αντιπρόεδρος του ΑΣΠ Προμηθέα, Τάσος Χρυσανθόπουλος, ο προπονητής της ανδρικής ομάδας του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή και χορηγός του προγράμματος «Νους», Κώστας Μπακαλάρος, ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚ Νίκος Κανελλάκης, κ.ά.

Αυτό είναι το πρόγραμμα "ΝΟΥΣ"

Το πρότυπο πρόγραμμα αθλητικών υποτροφιών με τίτλο «ΝΟΥΣ», που ο Προμηθέας, με τη συνδρομή του ιδρύματος "Δημ. & Λιλής Σταυροπούλου" λειτουργεί από το καλοκαίρι του 2014, έχει σκοπό να συνδυάσει την άθληση με τη μάθηση και να δώσει τη δυνατότητα σε παιδιά με ταλέντο, με φυσικά αθλητικά προσόντα και με θέληση για αθλητισμό και με περιορισμένη οικονομική δυνατότητα για εκπαίδευση ή με δυσκολία στη πρόσβαση στη μάθηση να συνδυάσουν και τα δύο αξιοποιώντας και εντατικοποιώντας στο μέγιστο τις αθλητικές δυνατότητές τους με ταυτόχρονη επιμέλεια στις σχολικές τους επιδόσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως σημαντική για την εύρυθμη λειτουργία του προγράμματος είναι η συνδρομή του Ιδρύματος «Δημ. & Λιλής Σταυροπούλου», που διοικείται από Δ.Σ., του οποίου πρόεδρος είναι ο Πέτρος Συναδινός, ενώ καθημερινή είναι η παρουσία και η βοήθεια εκπροσώπου του Ιδρύματος.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την επίσκεψη του Υφυπουργού:

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Jason Statham με μαγιό και μαλλιά: Ένα βίντεο που θα σε λυγίσει

Την ώρα που εσύ κάνεις τις βουτιές σου, κάποιος βούτηξε στην εποχή που ο Jason ήταν ένας ανερχόμενος αθλητής των καταδύσεων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24