Μπούμπουρας: "Aπειλές λίγες ημέρες πριν από τον αγώνα με τον Ιωνικό"

Ο ιδιοκτήτης του Ήφαιστου, Παντελής Μπούμπουρας, με προσωπική του δήλωση, επιτίθεται στην διαιτησία για τον αγώνα με τον Ιωνικό και κάνει λόγο για προειδοποιήσεις και απειλές για συγκεκριμένα άτομα της επιτροπής λίγες ημέρες πριν από τον αγώνα.

Ο ιδιοκτήτης του Ήφαιστου Λήμνου, Παντελής Μπούμπουρας, με προσωπική του δήλωση, επιτίθεται στην διαιτησία για τον αγώνα με τον Ιωνικό Νικαίας (ήττα με 68-79) και κάνει λόγο για προειδοποιήσεις και απειλές για συγκεκριμένα άτομα της επιτροπής διαιτησίας λίγες ημέρες πριν από τον αγώνα. Παράλληλα, μιλάει για κακόγουστο αστείο των διαιτητών που δεν άφησαν την ομάδα του να παλέψει ως το τέλος.

Αναλυτικά η δήλωση του ιδιοκτήτη του Ήφαιστου Λήμνου:

Μετά τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση της ομάδας μας με τον Ιωνικό Νικαίας για την ένατη αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου, Παντελής Μπούμπουρας προχώρησε στην παρακάτω γραπτή δήλωση:

"Η σιωπή απ’ ό,τι φαίνεται εκλαμβάνεται ως αδυναμία. Σας διαβεβαιώνω όμως, ότι δεν είναι και θα το διαπιστώσετε σύντομα αφού επιλέξατε αυτό τον δρόμο, με αποκορύφωμα το κακόγουστο σόου των διαιτητών στη Λήμνο, οι οποίοι δεν μας άφησαν ούτε να παλέψουμε ως το τέλος. Η φημολογία των τελευταίων ημερών επιβεβαιώθηκε. Αυτή τη φορά δεν θα σιωπήσουμε για να μη νομίζει κανείς ότι μπορεί να παίζει παιχνίδια πίσω από την πλάτη μας.  Όλοι ξέρουν τι συνέβη στην τελευταία σύσκεψη της ΚΕΔ.

Προειδοποιήσεις και απειλές για συγκεκριμένα άτομα της επιτροπής λίγες ημέρες πριν από τον αγώνα Ήφαιστος Λήμνου-Ιωνικός Νικαίας. Τα μέλη της Επιτροπής προφανώς δεν θίχτηκαν αφού δεν υπήρξε κάποια αντίδραση για όσα τους καταλόγισαν και όπως αποδείχτηκε, η επίσκεψη που είδε το φως της δημοσιότητας έπιασε τόπο. Το μόνο παιχνίδι που έγινε απευθείας ορισμός ήταν το δικό μας και μάλιστα έγινε απευθείας ορισμός διαιτητή που δεν έχει παίξει ποτέ στην Basket League. Αλλά για ποιο λόγο απευθείας ορισμός μόνο σε εμάς;

Ξέρετε πως το παιχνίδι των απειλών είναι πολύ εύκολο, αλλά δεν θα διαλέξουμε αυτόν τον δρόμο. Θα προχωρήσουμε με αξιοπρέπεια κι εφόσον συνεχιστεί αυτή η αντιμετώπιση θα κινηθούμε αναλόγως και εμείς.

Εγώ, η οικογένεια μου και ο Ήφαιστος, εκπροσωπούμε ένα ολόκληρο νησί, το Βορειοανατολικό Αιγαίο και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν και σε τίποτα να αλλοιώσει την προσπάθειά μας

Παντελής Μπούμπουρας".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ