Η Κύμη κινείται νομικά κατά του Γουέρ, που ακύρωσε τη μεταγραφή του

Τέσσερις ημέρες μετά την συμφωνία του με την Κύμη, ο Κέβιν Γουέρ "κρέμασε" τους Ευβοιώτες και αποφάσισε να μην έρθει τελικά στην Ελλάδα. Τη νομική οδό παίρνει η Κύμη εναντίον του Αμερικανού αθλητή.

Η μεταγραφή του Κέβιν Γουέρ ανακοινώθηκε από την Κύμη πριν από τέσσερις ημέρες. Τελικά όμως δεν θα ολοκληρωθεί ποτέ. Ο Αμερικανός γκαρντ επέλεξε να μην έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό της Κύμης, αθετώντας το συμβόλαιο που υπέγραψε, με αποτέλεσμα ο Ισίδωρος Κουτσός να αρχίσει πάλι από το μηδέν το ψάξιμο για ξένο παίκτη.

Η Κύμη δεν πρόκειται πάντως να αφήσει το θέμα εκεί. Όπως ανακοίνωσε μετά την ακύρωση της μεταγραφής, κάνοντας λόγο για "αντιεπαγγελματική συμπεριφορά" από πλευράς του Αμερικανού αθλητή, ο σύλλογος της Εύβοιας σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον του.

Η ανακοίνωση της Κύμης:

"Η διοίκηση της ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης ανακοινώνει την ακύρωση της μεταγραφής του Kevin Ware λόγω της αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς που επέδειξε ο Αμερικάνος αθλητής. Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών και την υπογραφή των συμβολαίων, ο Ware αναμενόταν να έρθει στην χώρα μας την Κυριακή 27/1. Αρχικά ζήτησε να αναβληθεί η άφιξη του για δύο ημέρες και στην συνέχεια ενημέρωσε μέσω των εκπροσώπων του ότι δεν θα έρθει καθόλου στην Ελλάδα, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει επιτρέψει σε κανέναν να αμφισβητήσει την αξιοπιστία και την φερεγγυότητα της. Έχοντας λοιπόν στην κατοχή της το υπογεγραμμένο συμβόλαιο με τον αθλητή, θα κινηθεί νομικά εναντίον του για να διαφυλάξει τα συμφέροντα της. Ταυτόχρονα, ο προπονητής της ομάδας μας κ. Ισίδωρος Κουτσός σε συνεργασία με την διοίκηση κινούνται ήδη για την εύρεση ενός νέου παίκτη που θα έρθει άμεσα στην χώρα μας για να βοηθήσει την Κύμη στην δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος".

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.