ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τόμιτς: "Κάποιες φορές με βλέπω στο ΝΒΑ, άλλες όχι"

Τόμιτς: "Κάποιες φορές με βλέπω στο ΝΒΑ, άλλες όχι"

Ο Άντε Τόμιτς εξηγεί πως δεν έχει καταλήξει στο τι θέλει να κάνει με την καριέρα του και ότι θα πάρει την απόφαση του, όταν τελειώσει η Liga Endesa.

Το τεύχος Ιουνίου του Gigantes del Basket φιλοξενεί συνέντευξη του Άντε Τόμιτς, στην οποία μιλά -φυσικά- και για το μέλλον του. Δηλαδή, αν θα είναι στην ισπανική λίγκα, τη ρωσική ή το ΝΒΑ.

" Είμαι στη Liga Endesa έξι χρόνια, οπότε μπορώ να πω ότι ξέρω τι γίνεται εδώ. Είμαι τύπος που μου αρέσει να επικοινωνώ με τους συμπαίκτες μου και δη τους γκαρντ. Είναι εύκολο να παίζει κάποιος μαζί μου" και φυσικά αναφερόταν στη δυνατότητα που έχει να πασάρει -και τον έχει κάνει τον καλύτερο σέντερ στο συγκεκριμένο είδος.

Τον ρώτησαν αν έχει ως όνειρο να παίξει στο ΝΒΑ. Απάντησε " και ναι και όχι. Είναι δύσκολο να καταλήξω στο αν αυτό είναι ό,τι θέλω περισσότερο. Κάποιες φορές με βλέπω στο ΝΒΑ. Άλλες όχι. Έχω ακόμα χρόνο, μέχρι να πάρω την απόφαση μου". Παρακολουθεί τον "άλλον πλανήτη"; " Κυρίως τα playoffs". Τα υπόλοιπα, όταν κυκλοφορήσει το τεύχος, με τον Βέλιμιρ Περάσοβιτς -κόουτς της εθνικής Κροατίας- να λέει για τον Τόμιτς πως " μου θυμίζει τον Κόσιτς και τον Σαμπόνις. Μπορεί να παίξει ως βασικός, να σκοράρει, να πασάρει. Έχει τη δική τους μπασκετική ευφυΐα".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ