ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Πήρε παίκτη και τον έστειλε στη Δάφνη Δαφνίου το Περιστέρι

Πήρε παίκτη και τον έστειλε στη Δάφνη Δαφνίου το Περιστέρι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Περιστέρι υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον 18χρονο Γιώργο Αρνοκούρο και τον έστειλε με τη μορφή δανεισμού στην Δάφνη Δαφνίου.

Παράλληλα με το σχεδιασμό για την μεγάλη επιστροφή στην Basket League, το Περιστέρι κοιτάζει και το μέλλον του. Με αυτό το σκεπτικό ο σύλλογος των δυτικών προαστίων απέκτησε για τρία χρόνια τον 18χρονο Γιώργο Αρνοκούρο, ο οποίος όμως δόθηκε δανεικός στην Δάφνη Δαφνίου, προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής και εμπειρίες την επόμενη σεζόν στην Β' Εθνική.

Ο Αρνοκούρος έχει ύψος 2,01μ. και έχει υπάρξει διεθνής με τις εθνικές ομάδες παίδων και εφήβων. Μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον ΑΟΝΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Περιστερίου:

" OΓυμναστικός Σύλλογος Περιστερίουανακοινώνει την απόκτηση τουΓιώργου Αρνοκούρου (18χρ., 2,01μ.)για τα επόμενα τρία χρόνια!

Οδιεθνής, με τιςΕθνικές ομάδεςΠαίδων και Εφήβων, φόργουορντ αναδείχθηκε στονΑΟΝΑ,κι αποκτήθηκε από τον σύλλογο μας, υπογράφονταςσυμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Την σεζόν 2018-19 θα αγωνιστεί στηνΔάφνη Δαφνίου, καθώς θα παραχωρηθεί με τηνμορφή δανεισμού,στο πλαίσιο της συνεργασίας τουΓΣΠμε την γειτονική ομάδα, η οποία θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα τηςΒ΄ Εθνικής.

Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!".

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ