Ρήξη μηνίσκου και πρόσθιου χιαστού ο Παππάς

Η ήττα του Παναθηναϊκού στη Ρόδο, ήταν το μικρότερο κακό που "βρήκε" τους "πράσινους", καθώς ο Νίκος Παππάς αποχώρησε τραυματίας και διαπιστώθηκε πως έχει πάθει ρήξη μηνίσκου και πρόσθιου χιαστού. Μπαίνει άμεσα στο χειρουργείο.

Το 75-73 του Κολοσσού επί του Παναθηναϊκού ήταν τίποτα, μπροστά στα μαντάτα που θα μάθαιναν λίγο αργότερα οι "πράσινοι". Ο Νίκος Παππάς είχε αποχωρήσει με τραυματισμό, στα μέσα της τρίτης περιόδου και οι εξετάσεις έδειξαν ρήξη μηνίσκου και πρόσθιου χιαστού.

Θα μπει άμεσα στο χειρουργείο να διορθώσει το πρόβλημα και μετά το πέρας της επέμβασης, οι γιατροί θα ενημερώσουν για το διάστημα που θα μείνει εκτός. Εξυπακούεται πως δεν επιστρέφει φέτος -ενώ το συντομότερο που μπορεί να επιστρέψει, είναι σε έξι μήνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ Ο ΠΑΠΠΑΣ

Κολοσσός - Παναθηναϊκός 75-73

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το τελευταίο τέλος του Game of Thrones

Όσο εμείς περνούσαμε σχεδόν δύο χρόνια γράφοντας θεωρίες για το 'Game of Thrones', η Jeanie Finlay μπήκε στα απροσπέλαστα σετ της σειράς και έφτιαξε το μεγάλο αντίο του HBO στη ναυαρχίδα της τελευταίας δεκαετίας του. Το ντοκιμαντέρ 'The Last Watch' κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 26 Μαΐου στις 4 μετά τα μεσάνυχτα, και τη Δευτέρα 27 Μαΐου στις 22:00, από το Novacinema1HD. Κράτα χαρτομάντιλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ