ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παππάς: "Έχουμε τεράστιο μερίδιο για τα κακά αποτελέσματα"

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Νίκος Παππάς μίλησε για τις συνεχόμενες ήττες του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, το βαρύ κλίμα των τελευταίων ημερών και την απομάκρυνση του Αργύρη Πεδουλάκη από τον πάγκο του τριφυλλιού.

Μία μέρα μετά την απομάκρυνση του Αργύρη Πεδουλάκη από τον πάγκο, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ξεπέρασε δίχως να ιδρώσει το εμπόδιο του Ιωνικού Νικαίας για την 7η αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League. Ο Νίκος Παππάς εκ των διακριθέντων του τριφυλλιού, έχοντας 12 πόντους (με 3/4 δίποντα, 2/5 τρίποντα) και 6 ασίστ σε 22'36'' συμμετοχής.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο 29χρονος γκαρντ μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για όσα προηγήθηκαν τις τελευταίες ημέρες, αλλά κι αυτά που έρχονται για το τριφύλλι δεδομένου ότι ακολουθούν δύο σερί εκτός έδρας αγώνες στην EuroLeague, με Ζάλγκιρις και Μπάγερν Μονάχου.

"Βιώνουμε μία δύσκολη κατάσταση μέσα στη σεζόν, έχει συμβεί κι άλλες φορές. Οφείλουμε να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Έχουμε τεράστιο μερίδιο για τα κακά αποτελέσματα που είχαμε νωρίτερα. Πρέπει να συνέλθουμε, γιατί ακολουθεί μια δύσκολη συνέχεια. Είναι μονόδρομος η κατάσταση για εμάς. Απομακρύνθηκε ένας προπονητής, που -πιστέψτε με- είναι απόλυτα έντιμος και σοβαρός. Ξέρει πάρα πολύ καλά τη δουλειά του. Προσωπική μου άποψη ότι είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές που υπάρχουν. Βλέπεις ότι οι λεπτομέρειες φέρνουν τέτοια δυσάρεστα αποτελέσματα, όπως οι ήττες και η απομάκρυνση ενός προπονητή. Για οκτώ πόντους, αντί να είμαστε σε καλύτερη θέση στην EuroLeague και στα ημιτελικά του Κυπέλλου, αυτή την στιγμή τρέχουμε να προλάβουμε. Άρα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Ένα ριμπάουντ, μια άμυνα, ένα λάθος ορίζουν το αποτέλεσμα. Οφείλουμε να συνεχίσουμε. Τώρα, με τον Γιώργο Βόβορα, ο οποίος είναι επίσης ένας πολύ σοβαρός προπονητής".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ