ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Πιτίνο διάλεξε Κιλπάτρικ!

Milwaukee Bucks guard Sean Kilpatrick (9) celebrates after scoring a 3-pointer during the second half of an NBA basketball game against the Orlando Magic Saturday, Feb. 10, 2018, in Orlando, Fla. The Bucks won 111-104. (AP Photo/Phelan M. Ebenhack)
AP Photo/Phelan M. Ebenhack AP PHOTO/PHELAN M. EBENHACK

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ προχωράει για την απόκτηση του Σον Κιλπάτρικ που είναι ο εκλεκτός του Ρικ Πιτίνο. (VIDEO)

Στο δίλημμα ανάμεσα στον Σον Κιλπάτρικ και τον Τζέιμς Νάναλι, απάντησε ο Ρικ Πιτίνο. Ο Αμερικανός κόουτς του Παναθηναϊκού επέλεξε να συνεργαστεί με τον πρώτο.

Αρχικά ο ΝΒΑερ γκαρντ φαινόταν διστακτικός να έρθει για πρώτη φορά στην Ευρώπη, αφού περίμενε και μία πρόταση από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, ωστόσο τα ξημερώματα της Τρίτης (08/01) ο Παναθηναϊκός τον έπεισε και κατάφερε να έρθει σε συμφωνία μαζί του.

Κατά την διάρκεια της εκπομπής "Είναι να γελάει να κανείς" στον Sport24 Radio 103,3ο Γιώργος Συρίγος αναφέρθηκε στην περίπτωση του Σον Κιλπάτρικ, τον οποίο χαρακτήρισε "σαρωτή" και "Tasmanian devil, όπου σε πετύχει με τη δύναμη και την ορμή σε σωριάζει κάτω κι ας είναι 1,95"!

Οι «πράσινοι» κινήθηκαν άμεσα έχοντας έτοιμες τις δύο λύσεις, τόσο με τον Σον Κιλπάτρικ, όσο και με τον Τζέιμς Νάναλι, ωστόσο από την αρχή είχε προβάδισμα ο πρώην παίκτης των Chicago Bulls, παρά τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν στις διαπραγματεύσεις το προηγούμενο διάστημα. Πριν από λίγη ώρα, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» πήρε την οριστική του απόφαση καταλήγοντας στον Κιλπάτρικ. Αυτό σημαίνει ότι τις επόμενες ώρες θα κορυφωθούν οι διαπραγματεύσεις, προκειμένου να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και να υπογράψει. Άλλωστε, δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο στον Παναθηναϊκό που θέλει να ενισχύσει το ρόστερ του ενόψει της συνέχειας

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ