ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: "Έκλεισε" ο Κιλπάτρικ

Παναθηναϊκός: "Έκλεισε" ο Κιλπάτρικ
AP PHOTO/ANDY CLAYTON-KING

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε προφορικά με τον Σον Κιλπάτρικ και απομένουν λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Ο Σον Κιλπάτρικ συμφώνησε προφορικά με τον Παναθηναϊκό και αν δεν αλλάξει κάτι, πολύ σύντομα θα πρέπει να λογίζεται παίκτης των "πράσινων"

Οι εξελίξεις τρέχουν στον Παναθηναϊκό αφού οι «πράσινοι» κινούνται έντονα τις τελευταίες ώρες, προκειμένου να ενισχύσουν το ρόστερ τους, με αποτέλεσμα οι επαφές να έχουν χαρακτήρα σήριαλ. Μετά το αρχικό... ναυάγιο με τον Σον Κιλπάτρικ που ήταν ο πρώτος τους στόχος έβαλαν ψηλά στη λίστα τους τον Τζέιμς Νάναλι , χωρίς βέβαια οι δυο παίκτες να έχουν τα ίδια στοιχεία, αλλά το ποσοτικό πρόβλημα στον Παναθηναϊκό δεν τους άφηνε πολλά περιθώρια.

Ο Ρικ Πιτίνο έπρεπε να καταλήξει και στον Παναθηναϊκό αποφάσισαν να επανέλθουν στον Κιλπάτρικ με σκοπό να καλύψουν τη διαφορά που υπήρχε στις πρώτες διαπραγματεύσεις και να κάνουν το μεγάλο βήμα ώστε να πει το «ναι», με τον Αμερικανό να δείχνει πιο δεκτικός αυτή τη φορά .

Ο Κιλπάτρικ πείστηκε από την προσφορά του «τριφυλλιού», με συνέπεια να υπάρξει καταρχήν θετικό αποτέλεσμα στις επαφές των δύο πλευρών. Αυτό που απομένει είναι να διευθετηθούν οι λεπτομέρειες, ώστε να μπουν οι υπογραφές και να έρθει άμεσα στην Ελλάδα καθώς ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια για τον Παναθηναϊκό.

Μέσα στις επόμενες ώρες πάντως, θα υπάρξει οριστική κατάληξη στο ζήτημα αλλά αυτή τη φορά είναι μεγαλύτερη η αισιοδοξία στις τάξεις των «πράσινων», προκειμένου να τελειώσει θετικά η υπόθεση με τον πρώην παίκτη των Μπουλς.





TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ